Aktie-TV

Se alle sommerens aktietips fra Investor-TV

Billede
Her kan du se alle indslagene fra vores sommerspecial og få aktietips og indsigt fra eksperterne Morten Langer, Per Hansen og Ole Søeberg.

Indslag med Morten Langer:

Chefredaktør Morten Langer fra Økonomisk Ugebrev giver sit bud på temperaturen på sommerens aktiemarked.

Langer lægger i sit sommertip vægt på, at det handler om at investere med tålmodighed: ”På den lange bane er det her en no-brainer. Det er en helt klar vinder.”

”Selskabet har været på noget af en rutsjetur siden efteråret 2021, men vi tror stadig både på ledelsen og forretningsmodellen,” lyder det fra Morten Langer, ”Vi tror på at selskabet vil kunne drage nytte, når renterne igen falder.”


”Når jeg kalder aktien for risky, så skyldes det at prisen er høj. Men selve selskabet er uden tvivl et af de mest perspektivrige på det danske aktiemarked,” siger Morten Langer.


Indslag med Per Hansen:

Aktieanalytiker Per Hansen fra Nordnet har været i studiet med en vejrudsigt for sommerens aktiemarked. Tager han ja-hatten på, når det gælder aktiernes udvikling i de kommende 6 måneder, eller vil han hellere krybe i skygge under en stråhat?

”Indtjeningsevnen kommer under pres, når forsyningskæderne bliver normaliseret og forbrugernes adfærd ændrer sig.” Sådan lyder Per Hansens analyse om en stor dansk aktie, som ellers har gjort det godt i de senere år.

Se med i programmet her og få svar på hvilke to sektorer, som Per Hansen særligt kigger på i disse måneder, og få også et par konkrete bud på aktier, som sektoren kan byde på.

Mens resten af aktiemarkedet blødte i første halvår, var der fire danske fodboldaktier, der klarede sig ganske fremragende. ”Det vigtigste afkast er det man får, når man ser sit favorithold vinde,” lyder det fra Per Hansen.


Indslag med Ole Søeberg:

”Jeg tror stadigvæk på, at vi kan undgå en dyb recession.” Sådan lyder det fra aktieekspert Ole Søeberg i hans vejrudsigt for sommerens aktiemarked. ”Men vi er der ikke endnu, og det handler om, at inflationstallene skal blive bedre.”

Ole Søeberg udpejer tre konkrete aktier, der i de seneste 6 måneder er faldet ganske drastisk. De to af selskaberne har han allerede investeret i, og det sidste har han ”på radarskærmen”.

Hør hvilke selskaber, som Ole Søeberg allerede har sendt på sommerferie, og lyt til hans råd om, hvordan du selv vurderer, om du skal gå ud eller ind i en aktie med et ”salg” eller et ”køb”.

Bliv medlem - og abonner på vores Youtube-kanal her: