Aktie-TV

Ole Søeberg: Forventningerne til selskabernes indtjening er steget

Remote video URL
Hør hvorfor aktieanalytiker Ole Søeberg grundlæggende er optimist, men alligevel gerne vil to måneder længere frem.

”Jeg tror stadigvæk på, at vi kan undgå en dyb recession.” Sådan lyder det fra Aktieekspert Ole Søeberg i hans vejrudsigt for sommerens aktier. ”Men vi er der ikke endnu, og det handler om, at inflationstallene skal blive bedre,” fortæller Ole Søeberg, der i sin vejrudsigt konstaterer, at aktiemarkedet allerede har indregnet en kommende dyb recession i sin prissætning.

Han fortæller samtidig, at hvis man sammenligner analytikernes forventninger til selskabernes indtjening, så er de rent faktisk generelt steget siden sidste sommer, og derfor vil der være stor fokus på den kommende sæson i august måned for halvårsregnskaberne.

”Jeg er grundlæggende optimist, men ligesom metrologen heller ikke aner, hvordan vejret bliver i september, så kender vi heller ikke aktiemarkedets temperatur to måneder frem,” slutter Ole Søeberg i interviewet med Mikael Bak. Ole Søeberg forsikrer dog seerne om, at der er visse ting, som vi godt kan stole på: ”Ligesom meteorologen også ved at solen står op i morgen.”

Få 33% sommerrabat på første års medlemskab til dig eller en af dine venner

Abonner på vores Youtube-kanal her: