Aktie-TV

Nytårskur: Udpeger bomber, raketter og stjerner

Remote video URL
Se hele udsendelsen med aktietips og faresignaler i 2022 nederst.

Investeringsøkonom Per Hansen brændte sig på pejsen, tændte en bombe og valueinvestor Per Juul forsøgte at lave en skade i loftet med champagne-proppen, da vi forleden samlede de to eksperter til en nytårskur hos Shareholders.TV.

Bavarian Nordic og Zealand Pharma var to af de aktier, der blev hevet frem, da de to talte om potentielle bomber, kursraketter og mulige aktiestjerner i 2022. Du kan se hele udsendelsen i videoen herunder.

I programmet spørger vi også, hvilke fusere de husker bedst fra 2021 og vi stiller skarpt både på de aktier, der kan gøre det bedst i 2022, men også på de farer, der lurer forude.

Se hele programmet:

Erfaren eller begynder? Her finder du dit investeringskursus

Artikler i Aktionæren kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.