Aktie-TV

DSV-boss: Her er min største frygt

Remote video URL
Se stort interview med topchef i DSV, Jens Bjørn Andersen, der fortæller om det bedste og det værste scenarie for transportselskabet.

Administrerende direktør i DSV Jens Bjørn Andersen drømmer om, at verdensøkonomien går ind i en stabil periode.

”Det bedste, der kan ske er, at verdensøkonomien går ind i en stabil periode med vækst, at vi kommer til at tage markedsandele, og at vores produktivitet fortsætter med at stige, siger han og tilføjer:

”Og at vi kunne lande et fint opkøb, der kunne tage vores virksomhed endnu videre end der, hvor vi er i dag."

Sådan lød det, da DSV-bossen blev interviewet af Dansk Aktionærforening på foreningens InvestorUge. Du kan se interviewet i dets fulde længde herover.

Af de ting han frygter mest, er handelskrige, mindre globalisering og et stort cyberangreb, fortalte han i interviewet.

”Vi har vist over årene, at vi er agile, når der opstår ting, der ikke er forventet," siger han og understreger, at DSV investerer 'voldsomme beløb' i at forsvare sig mod netop cyberangreb.

”Jeg kommer ikke til at gå ind i detaljerne med, hvad vi nøjagtig gør, men hvis man en dag skulle blive ramt af et cyberangreb, gælder det om at sikre sig, at det ikke spreder sig i virksomheden."

Samarbejder globalt mod digital trussel
I interviewet fortæller han ligeledes, at DSV samarbejder med globale partnere for at afværge angreb af digital karakter.

Få aktietips hver uge - tilmeld dig aktionærforeningens nyhedsbrev

Du kan se hele interviewet med Jens Bjørn Andersen onsdag 17. november klokken 15.30 på Shareholders.dk lige her.

Under InvestorUgen sender vi også et nyt interview med investor og forfatter Lars Tvede, der deler ud af sit aktuelle blik på markederne.