Aktie-TV

Aktieligaen: Mit bud på 5 amerikanske vinderaktier

Remote video URL
Formand for Dansk Aktionærforening i København udpeger her sine bud på vinderaktier til Aktieligaen, hvor han han er holdkaptajn for et hold.

Du skal være medlem af Dansk Aktionærforening for at tilmelde et hold. Lige nu tilbyder vi 20% rabat på første års medlemskab med koden ”Aktieligaen2023”, hvis du ikke allerede er medlem. Tilbuddet gælder frem til den 1. februar 2023. Bliv medlem her.

“Det handler om at balancere tid og risiko”, lyder det Josias Fagerland, når han forklarer sine udvalgte aktier til den nye Aktieliga.

“Vi spiller jo for fiktive penge, og så er risikoen jo taget ud. Derfor har jeg valgt at tage nogle aktier, der på kort tid, skal kunne tage et stort hop”, siger han til Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev.

Her peger Josias Fagerland primært på en række amerikanske aktier, som er faldet meget i værdi i 2022, og som han derfor håber på kan sprinte afsted i de kommende måneder. Han understreger samtidig, at selskaberne også kan fejle, og at han derfor er klar til at handle relativt ofte i de kommende fire måneder.

Læs også: Sådan investerer jeg min første million

Josias Fagerland tager altså store chancer med sit forsøg på at ramme en række comeback-aktier, mens hans holdkammerat Markus Bay Wedelbye håber det bedste, men frygter også det værste med de risikable investeringer.

I tv-indslaget herunder kan du se, hvordan Markus Bay Wedelbye vil investere sin fiktive million kroner:

Remote video URL

Husk at Aktieligaen er for hold, vi spiller for sjov og for læring (og om en lille præmie). Her kan 5-8 venner eller kollegaer konkurrere internt i investering, og slå resten af Danmark frem til d. 17. maj 2023.  Sidste frist for tilmelding er 1. februar 2023.

MELD DIT HOLD TIL AKTIELIGAEN HER.