Billede
GN Store Nord A/S
Services - Sundhedspleje

GN Store Nord er en af markedslederne på høreapparats- og headsetområdet. GN Store Nord er opdelt i to divisioner, som er høreapparatenheden GN Hearing og GN Audio, som laver headsets og speakerphones.

GN Store Nord beskæftiger omkring 600 medarbejdere på verdensplan og selskabets overordnede strategi er at være førende inden for lydteknologier og trådløse forbindelser samt intelligente løsninger inden for dette område. Gennem dette stræber selskabet efter at transformere- og hjælpe menneskers liv.

Perspektiv

Krise kan presse børskæmper på pengejagt

Svigtende indtjening og galoperende omkostninger er en gift for flere af landets største børsnoterede virksomheder, hvis balance så småt er ved at blive anstrengt. Flere virksomheder, herunder Vestas og GN, kan blive tvu...
06. oktober 2022
Analyser

Faldende forbrugertillid rammer GN Store Nord

Det er i sandhed nye tider for GN Store Nord, hvor de tidligere så opjusteringsvante aktionærer nu må vænne sig til det modsatte. Halvårsresultatet bød på en nedjustering af væksten, men er der lys for enden af tunnelen?
13. september 2022
Analyser

GN Store Nord får ingen belønning for vækst

GN’s aktiekurs er sat fire år tilbage i takt med, at den ene udfordring har afløst den anden. Kursen har ikke kunnet klare, at der også skabes usikkerhed om vækststjernen Audio, når Hearing er under pres, og inflations-/...
27. maj 2022