Billede
GN Store Nord A/S
Services - Sundhedspleje

GN Store Nord er en af markedslederne på høreapparats- og headsetområdet. GN Store Nord er opdelt i to divisioner, som er høreapparatenheden GN Hearing og GN Audio, som laver headsets og speakerphones.

GN Store Nord beskæftiger omkring 600 medarbejdere på verdensplan og selskabets overordnede strategi er at være førende inden for lydteknologier og trådløse forbindelser samt intelligente løsninger inden for dette område. Gennem dette stræber selskabet efter at transformere- og hjælpe menneskers liv.

Analyser

Se Bruno Japps vinderaktier i 2021

Covid-19 vendte op og ned på verden i 2020, og det samme gjaldt for aktiemarkedet. De forventede vinderaktier for 2020 opførte sig meget forskelligt, og vi forventer et mere forudsigeligt aktiemarked i 2021.
19. januar 2021
Investorviden

Investér i glade virksomheder

Det betaler sig at investere i glade arbejdspladser. En amerikansk undersøgelse af magasinet Fortune viser, at hvis man havde investeret ligeligt i en portefølje af de børsnoterede virksomheder blandt de 100 beds...
14. januar 2020
Analyser

GN Store Nord: Teknologi + ældre = vækst

Et voksende kundegrundlag af ældre og et konstant fokus på udvikling af teknologisk avancerede produkter har medført en flot vækst og en stærk position, som gør GN Store Nords høje aktiekurs fuldt fortjent.
12. december 2019