21. november 2015 kl. 00.00
Dansk Aktionærforenings bestyrelse

Direktør Niels Mengel (formand)
Cand.polit, MBA. Adm. direktør i det dansk/svenske ventureselskab Øresund – Healthcare Capital. Tidligere koncerndirektør, Corporate Strategy, ISS A/S, direktør, PA Consulting Group (tidl. T.Bak-Jensen) og cheføkonom og Investeringschef i A/S Det Kjøbenhavnske Reassurance- Compagni. Formand/medlem af en række bestyrelser i mindre og mellemstore vækstvirksomheder. Tidligere ekstern lektor, nu censor, på CBS. Medlem af DAF's repræsentantskab siden 2004. Født 1948.

 

Professor, ph.d. Ricky Wilke (næstformand)
Professor på Institut for Afsætningsøkonomi (CBS). Tidligere selvstændig erhvervsdrivende, adjunkt, lektor og institutleder. Stærk teoretisk kompetence kombineret med praktisk erfaring inden for marketing og markedsorienteret ledelse. Har arbejdet med forbrugeradfærd, organisatorisk adfærd og virksomhedsstrategi og -ledelse. Medlem af flere bestyrelser, advisory og editorial boards. Født 1963.

 

Civilingeniør, civiløkonom Flemming Kjærulf
Medlem af DAFs repræsentantskab og nomineringsudvalget. Formand for Generalforsamlingsudvalget. Er uddannet civilingeniør og civiløkonom (udenrigshandel). Har en erhvervskarriere som bl. a. adm. direktør i en række private og halvoffentlige virksomheder. Har desuden været bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand i en række private aktieselskaber. Er sagkyndig dommer ved Sø- og Handelretten. (forbrugerret, handel og finansielle forhold). Er p.t. byrådsmedlem i Nyborg Kommune og er Nyborgs kandidat for Venstre til regionsrådet i Syddanmark ved det kommende regionsrådsvalg. Født i 1952.

 

Cand. Merc/MBA dedree in finance. Ole Søeberg
Ole Søeberg er tidligere chef for investeringer i Skagen Fondene, hvor han også var forvalter for den aktivt forvaltede aktiefond Skagen Vekst.

Før ansættelsen hos Skagen Fondene arbejdede Ole Søeberg som chef for investor relations i Tryg og TDC og med investering og formuepleje hos Carnegie og Alfred Berg. Desuden var han i 1980'erne med til at etablere det uafhængige analyseselskab Dansk Aktie Analyse.

 

 

Cand.agro., HD i Udenrigshandel Anders Nørskov
Cand. agro., HD i Udenrigshandel, VUT II fra Forsvarsakademiet. Arbejder nu som property and terrorism underwriter for Chaucer Underwriting. Har tidligere været beskæftiget som bl.a. Relationship manager hos Codan. Lokalformand i DAF Nordsjælland. Født 1953.

 

Civilingeniør John Aagaard
Afdelingschef i Håndværksrådets internationale afdeling med ansvar for en større konsulentafdeling samt organisationens ehvervspolitiske indsats på det int. område. I dag selvstændig konsulentvirksomhed. Stærke teoretiske kompetencer i forbindelse med praktiske finansielle og økonomiske int. markedsanalyser, feasabilitystudier, EU projekter og EU uddannelse m.v. Medlem af flere bestyrelser.

 

Cand.merc. Christian Mørk Lauridsen

Cand.merc i Innovation og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School. Har arbejdet med forretningsudvikling af investeringstjenester og ledelse i den finansielle sektor i ni år i E-Trade Bank, Saxo Privatbank og Euroinvestor. Tidligere Country Manager og leder af E-Trade Bank i Danmark. Har i tillæg otte års erfaring med bestyrelsesarbejde i privat forening. Er i dag senior commercial manager med ansvar for strategi og forretningsudvikling i YouSee Mobil. Født 1979.

 

Journalist Torsten Stiig Jansen

Partner i LEAD Agency siden 2013. Arbejder med PR og politisk interessevaretagelse for en lang række danske og internationale virksomheder som eksempelvis Lockheed Martin, Facebook, Vestas, Tesla og Roche. Tidligere ministerråd på den danske ambassade i Washington DC. Mangeårig journalist i DR, hvor han både var USA-korrespondent, udlandschef og studievært på TV-Avisen. Født 1963

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer