21. november 2015 kl. 00.00
Dansk Aktionærforenings bestyrelse

Cand. Merc/MBA degree in finance. Ole Søeberg (formand)

Ole Søeberg er tidligere chef for investeringer i Skagen Fondene, hvor han også var forvalter for den aktivt forvaltede aktiefond Skagen Vekst.

Før ansættelsen hos Skagen Fondene arbejdede Ole Søeberg som chef for investor relations i Tryg og TDC og med investering og formuepleje hos Carnegie og Alfred Berg. Desuden var han i 1980'erne med til at etablere det uafhængige analyseselskab Dansk Aktie Analyse.

 

Professor, ph.d. Ricky Wilke (næstformand)
Professor på Institut for Afsætningsøkonomi (CBS). Tidligere selvstændig erhvervsdrivende, adjunkt, lektor og institutleder. Stærk teoretisk kompetence kombineret med praktisk erfaring inden for marketing og markedsorienteret ledelse. Har arbejdet med forbrugeradfærd, organisatorisk adfærd og virksomhedsstrategi og -ledelse. Medlem af flere bestyrelser, advisory og editorial boards. Født 1963.

 

Civilingeniør, civiløkonom Flemming Kjærulf
Medlem af Nomineringsudvalg og formand for Generalforsamlingsudvalget. Er uddannet civilingeniør og civiløkonom (udenrigshandel). Har en erhvervskarriere som bl. a. adm. direktør i en række private og halvoffentlige virksomheder. Har desuden været bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand i en række private aktieselskaber. Er sagkyndig dommer ved Sø- og Handelretten. (forbrugerret, handel og finansielle forhold). Er p.t. byrådsmedlem i Nyborg Kommune og er Nyborgs kandidat for Venstre til regionsrådet i Syddanmark ved det kommende regionsrådsvalg. Født i 1952.

 

Iværksætter og virksomhedskonsulent Inger Kehlet

Inger Kehlet er tidligere ejer af og direktør i mellemstor virksomhed. Arbejder som virksomhedskonsulent med egen kundeportefølje samt i Early Warning - under Erhvervsstyrelsen. Arbejder sideløbende med investeringer af egne midler, og som medlem af bestyrelsen i KONCENTON, Metropol III A/S. Er Domsmand.

Medlem af Dansk Aktionærforening siden 2011, medlem af en lokalbestyrelse, tovholder for en aktieklub, i en periode næstformand for repræsentantskabet og medlem af nomineringsudvalget.

 

Cand.merc. Christian Mørk Lauridsen

Cand.merc i Innovation og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School. Har arbejdet med forretningsudvikling af investeringstjenester og ledelse i den finansielle sektor i ni år i E-Trade Bank, Saxo Privatbank og Euroinvestor. Tidligere Country Manager og leder af E-Trade Bank i Danmark. Har i tillæg otte års erfaring med bestyrelsesarbejde i privat forening. Er i dag senior commercial manager med ansvar for strategi og forretningsudvikling i YouSee Mobil. Født 1979.

 

Journalist Torsten Stiig Jansen

Partner i LEAD Agency siden 2013. Arbejder med PR og politisk interessevaretagelse for en lang række danske og internationale virksomheder som eksempelvis Lockheed Martin, Facebook, Vestas, Tesla og Roche. Tidligere ministerråd på den danske ambassade i Washington DC. Mangeårig journalist i DR, hvor han både var USA-korrespondent, udlandschef og studievært på TV-Avisen. Født 1963

 

Cand.merc. Elisabeth von Staffeldt

Cand.merc. EMF (økonomisk markedsføring). Direktør i Comfort Housing ApS, boligudlejning og administration. Har tidligere været direktør for marketingbureau og forlag samt marketing- og kommunikationschef i ejendomsinvesteringsvirksomhed. Næstformand i DAF Nordsjælland og tidligere 10-årigt medlem samt næstformand for Dansk Aktionærforenings repræsentantskab. Født i 1978.

 

Direktør Niels Mengel
Cand.polit, MBA. Direktør i det dansk/svenske ventureselskab Øresund – Healthcare Capital. 2009-2019 formand Dansk Aktionærforening. Tidligere koncerndirektør, Corporate Strategy, ISS A/S, direktør, PA Consulting Group (tidl. T.Bak-Jensen) og cheføkonom og Investeringschef i forsikringskoncern. Formand/medlem af en række bestyrelser i ind- og udland. Født 1948.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer