04. februar 2021 kl. 00.00
Dansk Aktionærforenings bestyrelse

Cand. Merc/MBA degree in finance. Ole Søeberg (formand)

Ole Søeberg er tidligere chef for investeringer i Skagen Fondene, hvor han også var forvalter for den aktivt forvaltede aktiefond Skagen Vekst.

Før ansættelsen hos Skagen Fondene arbejdede Ole Søeberg som chef for investor relations i Tryg og TDC og med investering og formuepleje hos Carnegie og Alfred Berg. Desuden var han i 1980'erne med til at etablere det uafhængige analyseselskab Dansk Aktie Analyse.

 

Journalist Torsten Stiig Jansen (næstformand)

Partner i LEAD Agency siden 2013. Arbejder med PR og politisk interessevaretagelse for en lang række danske og internationale virksomheder som eksempelvis Lockheed Martin, Facebook, Vestas, Tesla og Roche. Tidligere ministerråd på den danske ambassade i Washington DC. Mangeårig journalist i DR, hvor han både var USA-korrespondent, udlandschef og studievært på TV-Avisen. Født 1963.

 

Journalist og ms i Ledelses- og Organisationspsykologi, Bodil Gantzel
Oprindelig finansuddannet i Danske Bank, hvor hun gennem 10 år handlede pengemarkedsprodukter på de finansielle markeder. Siden 2003 har hun dog arbejdet med journalistik for finansielle institutioner som Danske Bank og Tryg, og har siden 2014 været vært på radio- og podcastprogrammet Millionærklubben. Født 1968.

 

Cand.merc. Christian Mørk Lauridsen

Cand.merc i Innovation og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School. Har arbejdet med forretningsudvikling af investeringstjenester og ledelse i den finansielle sektor i ni år i E-Trade Bank, Saxo Privatbank og Euroinvestor. Tidligere Country Manager og leder af E-Trade Bank i Danmark. Har i tillæg otte års erfaring med bestyrelsesarbejde i privat forening. Er i dag senior commercial manager med ansvar for strategi og forretningsudvikling i YouSee Mobil. Født 1979.

 

Cand.merc. Elisabeth von Staffeldt

Cand.merc. EMF (økonomisk markedsføring). Direktør i Comfort Housing ApS, boligudlejning og administration. Har tidligere været direktør for marketingbureau og forlag samt marketing- og kommunikationschef i ejendomsinvesteringsvirksomhed. Næstformand i DAF Nordsjælland og tidligere 10-årigt medlem samt næstformand for Dansk Aktionærforenings repræsentantskab. Født i 1978.

 

Iværksætter og virksomhedskonsulent, Inger Kehlet

Inger Kehlet er tidligere ejer af og direktør i mellemstor virksomhed. Arbejder som virksomhedskonsulent med egen kundeportefølje samt i Early Warning - under Erhvervsstyrelsen. Arbejder sideløbende med investeringer af egne midler, og som medlem af bestyrelsen i KONCENTON, Metropol III A/S. Er Domsmand.

Medlem af Dansk Aktionærforening siden 2011, medlem af en lokalbestyrelse, tovholder for en aktieklub, i en periode næstformand for repræsentantskabet.

 

Konsulent i ledelse og økonomi, Johan Winther Rasmussen

Johan har 17 års erfaring som administrerende direktør fra Finans-, transport-, landbrugsrådgivning og erhvervsmæglersektoren, men siden 2010 har han arbejdet som selvstændig konsulent i ledelse og økonomi. Udover posten i foreningens hovedbestyrelse, er Johan også formand for lokalforeningen i Midt/Vest. Født i 1952.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer