Aktie-TV

"Aktietippet" med verdens mest solgte bil

Remote video URL
AKTIE-TV: Programmet 'Aktietippet' går tæt på aktien bag verdens mest solgte bil. Desuden zoomer strateg ind på to danske aktier, som han har positive forventninger til. Programmet kan også ses på dk4 torsdag kl. 21.30.

I denne udgave af ”Aktietippet” zoomer vi bl.a. ind på Tesla og selskabets største aktionær, Elon Musk. Teslas model Y var den mest solgte bil i 2023 på globalt plan. Men betyder det også, at Tesla-aktien er værd at investere i?

Gæst i Aktietippet er investeringsstrateg Lars Hytting, der giver sit syn på netop det. I programmet udpeger han også to danske aktier, som han har positive forventninger til.

Vært: Christian Kjær, Dansk Aktionærforening.
Gæst: Investeringsstrateg Lars Hytting, ArthaScope.

I programserien ”Aktietippet” zoomer investorer og analytikere ind på danske og udenlandske aktieselskaber.

Herunder kan du se det klip, hvor Lars Hytting taler om Tesla:

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.

Remote video URL

Lars Hytting om DSV:

Remote video URL

Lars Hytting om GN Store Nord:

Remote video URL