Om foreningen

Fattigrøvsklubben er tilbage i efteråret!

Billede
Fattigrøvsklubben bliver afholdt én gang om måneden på Nørrebro Teater i samarbejde med Dansk Aktionærforening – klubben for dig, der ikke er millionær, men gerne vil blive klogere på alt lige fra aktier til indeksfonde og opsparing til et uhøjtideligt og underholdende arrangement.

Konceptet består af fyraftensmøder om fredagen, hvor alle – også fattigrøve – kan komme og nyde et glas vin eller vand og få serveret inspiration om investering i øjenhøjde.

”Det handler om at komme ud til helt nye målgrupper. Særligt til de danskere, der ikke føler sig hjemme i investordebatten i dag.”

Sådan lyder det fra Dansk Aktionærforenings direktør Mikael Bak om foreningens samarbejde med Nørrebro Teater, der ligger hus til de uformelle fredagsmøder under navnet 'Fattigrøvsklubben'.

Uddrag fra Nørrebro Teater - investering for begyndere
Kunne du godt tænke dig tips til, hvordan du kommer i gang med at investere dine sparepenge? Så er FATTIGRØVSKLUBBEN noget for dig!

Nørrebro Teater er gået sammen med Dansk Aktionærforening om arrangementet  FATTIGRØVSKLUBBEN – klubben for dig, der ikke er millionær, men gerne vil blive klogere på alt lige fra aktier til indeksfonde og opsparing til et uhøjtideligt og underholdende arrangement.

Vi gør op med forestillingen om, at investering kun er for en udvalgt privilegeret flok, når vi inviterer eksperter ind, der ved alt om lige præcis dagens emne.

Vært Nina Bendixen skal nok styre os sikkert igennem investeringsjunglen.

 

Der er mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne i løbet af arrangementet – ingen spørgsmål er for dumme, og vi tør godt love, at billetprisen på kun 80 kroner er en god investering.

Husk at du altid kan indsende spørgsmål til dagens ekspert via mailen fattigrovsklubben@nbt.dk.