Investor-tv

Nytårskur: 'Dette er bomben på aktiemarkedet i år'

Remote video URL
Otte ud af ti recessioner bliver skabt af en centralbank, der hæver renterne for meget i en økonomi, der ikke kan klare det. Selvom der er mange potentielle bomber og farer i aktiemarkedet i år, er det derfor også nemt for aktiechef at udpege den potentielt største bombe i 2022.

Aktieekspert Michael Friis Jørgensen afslører årets potentielt største bomber, mens investor og nyvalgt bestyrelsesmedlem i Dansk Aktionærforening Gitte Jürgens giver sine bedste bud på både raketter og fusere i 2021 og 2022.

Vi samlede de to til en nytårskur hos Shareholders.TV og det blev til et program, hvor investorkulturen, de små selskabers skæbner og nytårets perspektiver for investorerne var på agendaen.

Se hele programmet her:

Erfaren eller begynder? Her finder du dit investeringskursus

Artikler i Aktionæren kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.