Lokalforeninger

Hvad sker der i DAF Roskilde?

Billede

Her kan du holde dig orienteret om aktiviteter og lokale nyheder relateret til DAF Roskilde.

Hvert år afholder vi 9 faste medlemsmøder på den anden torsdag i måneden. Medlemsmøder give mulighed for at møde andre investorer og kendte/ukendte foredragsholdere. Møderne skaber debat, giver inspiration og giver mulighed for diskussioner om mange forskellige emner.

Møderne afholdes ofte i Byens Hus (det gamle rådhus), Østermarksskolen lokale 30-31, og i Klostermarksskolens store sal.

Møderne kræver tilmelding, da der er begrænset plads.

Vil du gerne deltage meget aktivt, så kom med i en af vores aktieklubber, hvor man i et lille forum kan fokusere mere intens på et område eller en strategi.

Hvordan kommer jeg i gang?
Mød op til medlemsmøder, der er mange emner og helt sikkert noget som interesserer dig eller som kan udbygge din forståelse af investering. Er du til det mere aktiv deltagende i små grupper er vores aktieklubber et godt tilbud, hvor der er tid til diskussion/fordybelse.

Nyhedsbrev Roskilde
Tilmelder du dig det lokale nyhedsbrev fra DAF Roskilde får du mails med oplysninger om kommende møder og nyheder i DAF Roskilde. Hvis du er logget ind på hjemmesiden skal du gå ind på Nyhedsbreve på din profil og sørge for, at der er et flueben ud for Roskilde..