Aktie-TV

Mød selskabet: IPO-præsentation med Sound Dimension

Remote video URL
Live Stream: Sound Dimension bliver børsnoteret! Se med og hør mere om virksomheden i webinaret her. Præsentationen er modereret af Mikael Bak, direktør i Dansk Aktionærforening.

Denne side indeholder sponsoreret indhold, herunder en live IPO-præsentation faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at indholdet ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


Sound Dimensions går på børsen
De fleste kender problemet med at vi har mange lydenheder i hjemmet, som ikke arbejder sammen. Det problem løser Sound Dimension med sin unikke AiFi® (Artificial Intelligence Fidelity) teknologi, som muliggør at alle lydkilder i et rum, vilkårligt af brand, alder, og størrelse, kan skabe et samlet og optimeret lydbillede. Nøglen bag teknologien er den kunstige intelligens, som indgår i AiFi® teknologien.

Teknologien virker, og har allerede modtaget internationale priser bl.a. på CES i Las Vegas. Allerede næste år kommer virksomhedens nye app-løsning på markedet, som det første skridt på vejen.
 
Du kan høre meget mere om teknologien, visionen og strategien i indslaget ovenfor, hvor Thomas Bergdahl, CEO for Sound Dimension, er i studiet med direktør Mikael Bak fra Dansk Aktionærforening.

Om Sound Dimension
Sound Dimension er den første mikro-børsnotering, der udbydes til danske investorer (via Nordnet). Mikro-børsnoteringer er et fænomen der er blevet meget populært i Sverige. Mikro-børsnoteringer er kendetegnet ved at være en virksomhed i et tidligt stadie og med en lav værdisætning. Dette betyder en høj risiko, men også et stort potentiale.
 
Memorandum, investorbrochure og øvrigt materiale kan findes her. Tegningsperioden slutter den 13. september 2021.