InvestorSkolen

Find de bedste investeringsforeninger og ETF'er

Billede
Kurset henvender sig til dig, der har lille eller ingen erfaring med investeringsforeninger eller lige er begyndt at handle med investeringsbeviser.

OBS: Dette kursus bliver gratis og frit tilgængeligt for dig som medlem, i løbet af foråret 2022. Mere information følger. 

Kurset giver dig svar på:

  • Hvad er investeringsforeninger og investeringsbeviser?
  • Hvorfor skal man investere i investeringsforeninger?
  • Hvad er de vigtigste nøgletal, du skal kende for at kunne vælge det bedste investeringsbevis?
  • Skal du vælge en aktivt eller passivt forvaltet forening?
  • Hvad er ETF’ere?
Interessant for begyndere på aktiemarkedet for investeringer på det lange sigt
Niels, Kursist i 2020

Beskrivelse:

Investeringsforeninger er foreninger, der har ansvar for at pleje dine investeringer i aktier eller obligationer. Der findes mere end 400 investeringsforeninger i Danmark, så på kurset lærer du, hvordan du vælger mellem dem, og hvad du skal være opmærksom på.

Du lærer om fordelene og ulemperne ved investeringsforeninger og får en introduktion til de vigtigste nøgletal. Du lærer om forskellene på en aktivt og en passivt forvaltet forening og om en udbyttebetalende eller akkumulerende forening passer bedst til dig.

Når du er færdig med kurset, har du redskaber til at udvælge en investeringsforening. Du har overblik over skatten på investeringsbeviser og er klar til at gå i gang med at handle.

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke investeringsbeviser du bør købe, da den konkrete situation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber investeringsbeviser. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.