05. januar 2021 kl. 00.00
Find de bedste investeringsforeninger og ETF'er
Kurset henvender sig til dig, der har lille eller ingen erfaring med investeringsforeninger eller lige er begyndt at handle med investeringsbeviser.

 

Kurset giver dig svar på:

- Hvad er investeringsforeninger og investeringsbeviser?

- Hvorfor skal man investere i investeringsforeninger?

- Hvad er de vigtigste nøgletal, du skal kende for at kunne vælge det bedste investeringsbevis?

- Skal du vælge en aktivt eller passivt forvaltet forening?

- Hvad er ETF’ere?

 

Beskrivelse:

Investeringsforeninger er foreninger, der har ansvar for at pleje dine investeringer i aktier eller obligationer. Der findes mere end 400 investeringsforeninger i Danmark, så på kurset lærer du, hvordan du vælger mellem dem, og hvad du skal være opmærksom på.

 

Du lærer om fordelene og ulemperne ved investeringsforeninger og får en introduktion til de vigtigste nøgletal. Du lærer om forskellene på en aktivt og en passivt forvaltet forening og om en udbyttebetalende eller akkumulerende forening passer bedst til dig.

 

Når du er færdig med kurset, har du redskaber til at udvælge en investeringsforening. Du har overblik over skatten på investeringsbeviser og er klar til at gå i gang med at handle.

 

Bliv medlem af Dansk Aktionærforening og få rabat på din investeringsundervisning.  

Fysiske kurser koster 399 kroner (spar 100 kr.)

Webinarer koster 299 kroner (spar 100 kr.) 

 

 

Se ledige datoer og tilmeld dig her! 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke investeringsbeviser du bør købe, da den konkrete situation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber investeringsbeviser. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

 

Om underviserne:

 

Torben Udsen (Århus)

Torben arbejder som selvstændig aktieanalytiker, investor og forretningsudvikler. Torben har selv investeret i aktier siden 1987 og har fra 2011 arbejdet fuldtid med aktiestrategi og analyser. Han er uddannet registreret revisor, og han har stor indsigt i og erfaring med analyse af økonomiske og regnskabsmæssige forhold. 

 

 

  

 

Niels Stub (København) 

Niels Stub underviser på CBS, hvorfra han også har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Niels har undervist for Dansk Aktionærforening i mere end 10 år og er en populær underviser blandt deltagerne.

Derudover er Niels netværksdirektør hos Netværk Danmark.  

 

 

Anmeldelser: 

100% af deltagerne på kurset skriver, at de vil anbefale eller måske anbefale kurset til andre.