InvestorSkolen

Tag kontrol over din pension

Billede
Kurset er for dig, der ønsker at tage kontrollen over din pension. Du har allerede har et grundlæggende kendskab til investering, som gennem vores kursus ”Ny på aktiemarkedet”.

Kurset giver dig svar på:

  • Hvordan hænger pensionssystemet sammen?
  • Hvordan spiller folkepension, andre offentlige pensioner, pensioner fra dit arbejde og private pensioner sammen?
  • Hvad bør indgå i din pensionsopsparing, og hvordan kan pengene udbetales til den tid?
  • Hvad fortæller din pensionsoversigt dig? Passer din pension til dine behov?

Beskrivelse:

Din pensionsopsparing er en af de vigtigste forudsætninger for din fremtidige pension. Har du overblik over dine pensionsopsparinger? Eller tør du overlade din pension til andre?

Kurset er for dig, der gerne vil have kontrol over din pension. Der er mange muligheder for at sammensætte din pension – men rækker det til det liv, du forestiller dig som pensionist? Og hvad med de forsikringer, som ofte følger med en pensionsordning? Er du dækket fornuftigt?

Du lærer, hvordan pensionssystemet hænger sammen, og hvad der bør indgå i din pensionsopsparing. Du får et overblik over din egen pension og en forståelse af, om den passer til dine behov.

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke investeringsbeviser du bør købe, da den konkrete situation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber investeringsbeviser. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.