Analyse: Meget tyder på, at C25-indekset har ramt toppen. Her får du et bud på, hvordan du undgår at få fingrene i klemme, hvis du vil handle indekset. Du kan også læse om potentialet i Chr. Hansen, Royal Unibrew og det norske gasrederi BW LPG.
Investorviden: Forventningerne er høje, når landets største virksomhed, Novo Nordisk, aflægger regnskab torsdag. Ugen byder desuden på regnskaber fra FLSmidth og Ringkjøbing Landbobank - samt vigtige amerikanske makrotal.
Investorviden: Vil forhøjelsen af aktiesparekontoen ikke kun gavne "de rige" og øge uligheden, og er det i bund og grund ikke kun mænd, der vil benytte sig af kontoen? Bekymringerne var mange i de politiske diskussioner op til, at loftet på aktiesparekontoen blev fordoblet. Men fakta taler heldigvis imod bekymringerne.
Antallet af aktiesparekonti er kraftigt voksende. Foto: Shutterstock
Investorviden: Interessen for aktiesparekontoen ventes at accelerere yderligere efter fordoblingen af indskudsloftet 1. juli. Her får du en oversigt over de nye regler.
Foreningsnyt: Dansk Aktionærforening er inde i en spændende udvikling, hvor vi udvikler nyt indhold, nye medier og snart lancerer ny hjemmeside. Vi søger en engageret person til en stilling som journalist - alternativt en økonom med gode kommunikative evner - der skal være med til at producere og redigere indhold til en række platforme (hjemmeside, sociale medier, tv, podcasts, magasin og nyhedsbreve). 
Foretager du en investering uden at vide, hvor stor risiko du bør tage, kan det gå grueligt galt. Du kan risikere at tabe store dele af din formue og ligge søvnløs hver nat. Derfor er det vigtigt, at du spørger dig selv: Hvor stor en risiko kan jeg tåle at løbe? Foto: craftvision/iStockphoto
Investorviden: Har den seneste tids uro på aktiemarkedet generet dig mere, end du forventede? Og hvad nu hvis der kommer mere af samme slags? Hvordan vil du tackle det? Børsuroen kunne være anledningen til at overveje din risikoprofil - både hvad angår din økonomi og din psykologi.

TEMA: Dansk Aktionærforenings modelporteføljer

Investorviden: Kvartalet gav pæne afkast for både de aktive og de passive fonde, men passivfondenes fastholdt deres store forspring fra første kvartal.
Fundamental Portefølje: Fundamentalporteføljen kom stærkt igen i 2. kvartal og genvandt noget af det tabte fra 1. kvartal. Men Thorleif Jackson ser sorte skyer i horisonten og træffer derfor en overraskende beslutning om at omlægge porteføljen radikalt.

TEMA: Redskaber til teknisk analyse

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 6/2020
  1.-4. september
 • Aktionæren 7/2020
  6.-9. oktober
 • Aktionæren 8/2020
  3.-6. november
 • Aktionæren 9/2020
  15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: