• Mikael Bak fik talt om to af aktionærforeningens seneste aktieguides, da han besøgte Millionærklubben onsdag morgen. Guides, der alt i alt indeholder hele 25 aktier.
    Mikael Bak fik talt om to af aktionærforeningens seneste aktieguides, da han besøgte Millionærklubben onsdag morgen. Guides, der alt i alt indeholder hele 25 aktier.
04. marts 2021 kl. 23.01
I Millionærklubben med 25 aktietips
Direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak var onsdag i Millionærklubben, hvor han fortalte om foreningens seneste aktieguides, der alt i alt indeholder tips om 25 aktier.
Af Dansk Aktionærforening

10 billige britiske aktier. Det var, hvad direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak drog i podcasten Millionærklubben for at berette om onsdag morgen. En udsendelse, du finder linket til herunder.

 

Udover de billige britiske aktier, fik han også nævnt aktionærforeningens nye guide til 15 store aktier, der vil nyde godt af en supersommer med genåbning og millioner af mennesker, der er ved at blive desperate efter at få lov at bruge deres penge.

 

”Der har aldrig været mere brug for Dansk Aktionærforening end netop nu”, lød det desuden fra Mikael Bak efter en vinter med GameStop og mange nye investorer i markederne.

 

Holder selskaber i ørerne
Også vilkårene under de kommende generalforsamlinger nåede han at kommentere på.

 

”Vi holder selskaberne i ørerne, men vi savner de store pensionskasser. Flere vil kigge med hjemmefra på årets generalforsamlinger, men vi frygter, det kan gå ud over debatten”, sagde han om sæsonens generalforsamlinger.

 

I den sidste halvdel af programmet (fra cirka 28.30 minutter og frem) handlede det så om de billige britiske aktier og muligheden for finde stærke aktier på den anden side af Østersøen. Lyt med eller se alle de mange aktietips lige her.

 

De 10 billige og ”sikre” britiske aktier kan du læse om her

 

De 15 store aktier, der vil nyde godt af en supersommer, finder du her.

 

Millionærklubben, hvor Mikael Bak spredte om sig med aktietips finder du her.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer