• Ekstra Bladet var de første til at efterspørge Dansk Aktionærforenings og Mikael Baks synspunkter umiddelbart efter GameStop-høringen i den amerikanske Kongres natten til fredag. Herefter fulgte en række øvrige medier, og til sidst begyndte medierne at plukke fra hinanden for at få fat i Mikael Baks udtalelser.
    Ekstra Bladet var de første til at efterspørge Dansk Aktionærforenings og Mikael Baks synspunkter umiddelbart efter GameStop-høringen i den amerikanske Kongres natten til fredag. Herefter fulgte en række øvrige medier, og til sidst begyndte medierne at plukke fra hinanden for at få fat i Mikael Baks udtalelser.
22. februar 2021 kl. 20.47
Foreningens synspunkter i medierne
Dansk Aktionærforening og Mikael Bak kom bredt rundt i det danske medielandskab med en række udtalelser om GameStop-høringen i den amerikanske kongres i sidste uge. Først var det Ekstra Bladet, der fredag morgen citerede foreningens direktør, dernæst Børsen og til sidst Danmarks Radios P1.
Af Dansk Aktionærforening

Ekstra Bladet var de første til at citere Dansk Aktionærforenings direktør Mikael Bak efter høringen om GameStop-sagen i den amerikanske kongres.

 

Det store onlinemedie citerede Mikael Bak for at sige, at han ser de private investorer stå tilbage som vindere af sagen, - men også de økonomiske tabere.

 

 

Du kan læse hele Ekstra Bladets artikel her, og derefter kan du hoppe videre til Børsen, der fokuserede på Mikael Baks udtalelser om investorernes vilkår.

 

“Vi håber, at denne høring vil sætte fokus på at få bedre vilkår for de private investorer også herhjemme,” sagde Mikael Bak blandt andet til Børsen, inden han fortsatte med at fortælle om forbrugerbeskyttelse, gennemsigtighed og fairness i aktiehandlen.

 

 

Du kan læse hele Børsens artikel med Mikael Baks kommentarer her.

 

Sidst på dagen var det så Danmarks Radio, der sendte bud efter foreningens synspunkter, og Mikael Bak udtalte sig om sagen i P1s Orientering.

 

Du kan høre Mikael Bak i P1 Orientering her. Du skal 22 minutter og 45 sekunder ind i radioprogrammet for at høre interviewet, hvor Mikael Bak gør rede for, hvordan de amerikanske politikere forsøgte at afsløre handelsplatformen Robinhood som den falske Robin Hood.

 

Herefter gik der rundhyl i den, og nu behøvede foreningens direktør Mikael Bak ikke længere åbne munden for at blive hørt. Således snuppede FinansWatch bare citaterne fra Ekstra Bladet og Børsen for at få fat i Mikael Baks kommentarer.

 

De kunne nu også bare have fået alle kommentarerne her på Shareholders.dk, for her havde vi lavet et herligt overblik med foreningen synspunkter om sagen, og dem kan du se lige her.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer