• TV 2 NEWS sendte ikke helikopteren i luften, men det var da muligvis tæt på, eftersom den store tv-station mandag valgte at bruge alle finansudsendelserne på at diskutere Dansk Aktionærforenings store nytårsundersøgelse.
    TV 2 NEWS sendte ikke helikopteren i luften, men det var da muligvis tæt på, eftersom den store tv-station mandag valgte at bruge alle finansudsendelserne på at diskutere Dansk Aktionærforenings store nytårsundersøgelse.
06. januar 2021 kl. 20.12
TV 2 diskuterede medlemmernes svar
Nytårsundersøgelsen, hvor Dansk Aktionærforenings medlemmer og modtagere af nyhedsbrevet blev spurgt om aktieårene 2020 og 2021, har været bredt eksponeret. TV 2 NEWS valgte nemlig mandag formiddag at bygge deres finansudsendelser op omkring undersøgelsen.
Af Dansk Aktionærforening

Flere end 2.200 modtagere af Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev havde deltaget i den undersøgelse, der var central i nyhedsdækningen på TV 2 NEWS mandag formiddag.

 

Undersøgelsen, der blandt andet viser, at 93 procent af de adspurgte tror på stigende aktier i år, blev på TV 2 kommenteret af flere aktieeksperter.

 

Blandt andet var Michael Friis Jørgensen fra HC Andersen Capital gæst i studiet fra morgenstunden klokken 06.45.

 

Læs også: "Disse fem aktier stiger mindst 50 procent i 2021"

 

Han bekræftede, at også de professionelle analytikere tror på et godt aktieår med en forventet fremgang på mellem 10 og 15 procent.

 

Samtidig fortalte han, at han har de samme topkandidater som de adspurgte i undersøgelsen på sin egen favoritliste. De fire aktier er Vestas, Ørsted, DSV og Novo Nordisk.

 

Dog var undersøgelsens og respondenternes femte favorit – AMBU - efter hans mening noget usikker som topkandidat.

 

Læs også: "Vestas bliver en kursraket og aktierne stiger i 2021"

 

Michael Friis Jørgensen understregede samtidig, at aktierne ikke skal vurderes og købes for kun et enkelt år, men mere langsigtet, da udsigten for 2021 stadig er usikker på grund af Covid-19 og politiske og økonomiske usikkerheder flere steder i verden.

 

Chefanalytiker Jakob Petersen fra Sydbank bekræftede ligeledes undersøgelsen konklusioner i et interview senere på formiddagen.

 

Samtidig gjorde han opmærksom på, at der altid er faresignaler, når alle kigger den samme vej.

 

Læs også: "Aktierne skal op - men her er faresignalet"

 

Et af foreningens nye medlemmer, Betina Svendsen fra København, blev også interviewet. Til TV 2 fortalte hun, hvordan hun i 2020 for alvor var kommet i gang med at investere, da hun havde fået mere tid til at tage kontrol med sine egne penge i 2020.

 

Samtidig, fortalte hun, havde det været inspirerende at få en masse viden gennem investering. Ligeledes havde det været spændende at investere i sektorer og brancher, som hun særligt troede på i forhold til både værdier og resultater.

 

Læs også: "Flodbølge af penge på vej ind i disse aktier"

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer