DAF Aarhus - Vin som investering

Alternative investeringer

DAF Aarhus

De fleste af os forbinder nok vin med en aften med god mad og et godt selskab. Men denne aften skal vi høre om de dyreste og mest sjældne vine som investeringsmulighed. 

De eksklusive vine fra kendte vinområder som Bourgogne, Champagne og Italien er en niche-investering, der har vist sig at være konkurrencedygtig i afkast i sammenligning med de toneangivende indeks.  

Den nordjyske virksomhed RareWine Invest har specialiseret sig i vine og champagner som investering og til konsum. Især ultra-rige kinesere og amerikanere er købere til de dyre vine i prislejer på flere millioner kroner for de allerdyreste flasker. 

Men vi andre kan også være med som investorer, og denne aften kan vi møde RareWine Invest, som er blandt verdens førende inden for vin-investering. Virksomheden opbevarer fysisk omkring 500.000 flasker vin – til en værdi af ca. 300 mio. kr. - for mere end 500 investorer på hjemmebasen i Vester Hassing ved Aalborg.

På medlemsmødet vil kommerciel direktør Rune Spliid, RareWine Invest, fortælle mere om fx om porteføljesammensætning, risici og markedet for vine som investering.

Der vil naturligvis også blive serveret et let traktement og et glas vin til arrangementet fra RareWines sortiment.

Målgruppe: arrangementet er både for den investor, der er nysgerrig på alternative investeringsmuligheder og for den vin-kender, der bare gerne vil blive klogere på verdens mest eksklusive vine.

Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Aarhus

Deltagergebyr: Medlemmer: 100 kr. og gæster 150 kr.

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 6. december. 

Med venlig hilsen

DAF Aarhus

Billede
Medlemspris
100,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser

28

-

Åby Bibliotek
Ludvig Feilbergs Vej 7
8230 Aarhus
Danmark