Lokalforeninger

Hvad sker der i DAF København Nord?

Du kan gennem dit medlemskab af lokalforeningen vælge at deltage i vore specielle aktiviteter, som blandt andet omfatter Aktieambassadørerne, målrettede aktieklubber, investorskole med mere. For alle vore aktiviteter gælder, at vi lægger vægt på, at vore medlemmer kan hente inspiration og sparring, kombineret med aktietips og dialog med andre investorer.

Gennem lokalforeningens projekt Aktieambassadørerne og vore aktieklubber kan du endvidere opbygge et personligt netværk, der kan være værdifuldt for dine konkrete investeringer.

Aktieambassadørerne

Vi introducerer i 2021 en ny mulighed for medlemmerne. Som aktieambassadør får du et helt særligt netværk gennem et skræddersyet program efter interesseområder.

Aktieambassadørerne mødes i grupper 5 gange om året – og det er de samme personer fra gang til gang

Et aftenmøde for aktieambassadører består af en række faste punkter:

· InvestorSkole
· Markedsstatus
· Aktietips
· Megatrends ved ekstern foredragsholder
· Kaffe og opgaver i interesse-grupper
· Uddeling af præmie for bedste aktietip fra forrige gang
· Ordet frit for spørgsmål og synspunkter

Aktieambassadørerne betaler et årligt beløb, som ubeskåret går til drikkevarer & kaffe/kage, vin til foredragsholder. Stedet er KulturCenter Mariehøj, Gl. Holte

Medlemsmøder

Ca. 4 gange om året afholdes medlemsmøder hos ”os selv” i KulturCenter Mariehøj.

Temaerne er altid aktuelle og fremadrettede. Når man investerer, er det væsentligt komme tæt på vigtige virksomheder og eksperter og få mulighed for at deltage i en dialog om problemstillingerne. Du vil altid se nye muligheder og gå hjem med gode tips, der kan være af stor betydning for din egen investering.

Blandt tidligere indlægsholdere kan nævnes Lars Tvede, Michael Friis Jørgensen, Lau Svendsen, Helge Larsen, m. fl.

Virksomhedsbesøg

I løbet af en sæson arrangerer Lokalforening København Nord virksomhedsbesøg.

Her får man en unik mulighed for at blive opdateret direkte om virksomhedens situation og syn på udviklingen og fremtiden.

Et uvurderligt grundlag for vores medlemmer til at vurdere investeringsmulighederne.

Som virksomhedsbesøg har vi gennem de sidste år blandt andet fået åbnet dørene, så medlemmerne har kunnet besøge Ørsted, Coloplast, Zealand, Maj Invest, SAS, c-brain m. fl.

Hvornår er der møde?

Tilmelder du dig det lokale nyhedsbrev fra DAF København Nord, får du mails med oplysninger om kommende møder og nyheder i DAF København Nord. Hvis du er logget ind på hjemmesiden, skal du gå ind på Nyhedsbreve på din profil og sørge for, at der er et flueben ud for København Nord.