Lokalforeninger

DAF Nordjylland - Nyhedsbrev Efterår 2022

Arrangementer i Efteråret

Besøg af Kapitalforvalter Othania Invest – 10. oktober
Kom og hør kapitalforvalter Othania Invest præsentation af deres unikke investeringsmodel, kaldet TIGER, der er en systematisk og objektiv model. TIGER analyserer risikoen på aktiemarkedet én måned frem i tid. Videre præsenteres bud på en 100 års portefølje – der kan modstå alle økonomiske scenarier – herunder også hvordan man skaber afkast under høj og vedvarende inflation.

Alternativ Investering med Formue Nord, Kameo og Symmetry – 26. oktober
Vær med når vi sætter fokus på alternativ investering og får besøg af Formue Nord, Kameo og Symmetry:

Symmetry Invest er en alternativ investeringsfond stiftet i 2013 af Andreas Aaen og har i dag seks ansatte med 643 mio. under forvaltning. Fonden har et globalt investeringsunivers og må arbejde long/short, så de løbende kan tilpasse sig de gældende markedsforhold.

Formue Nord er en specialiseret kapitalforvalter, som er ledende aktør inden for skræddersyede finansieringsløsninger til mindre børsnoterede virksomheder i Norden, herunder udvidelse af egenkapital, bridgefinansiering og konvertible lån.

Kameo - Lyt med når Søren Grube Brandt Dragsdal, salgschefen i Kameo Danmark, fortæller mere ejendomsmarkedet og investering i lån til ejendomsprojekter. 
Kameo er Skandinaviens førende platform for ejendomsinvestering.


Virksomhedsbesøg v/ Asetek - 16 november
Kom med til et spændende arrangement når vi besøger nordjyske Asetek under Investor Ugen. 

 

Aktiedating

Så er sommerferien veloverstået og Aktiedating-arrangementet i DAF Nordjylland er løbet af stablen. Og det blev en helt fantastisk start. I kan tro der blev datet - også ude på gangen.  Arrangementet var overtegnet, og endelig kom der gang i etablering af nye aktieklubber i Nordjylland.

I forvejen var der 2 aktieklubber i Nordjylland, og nu kommer der ind til videre yderligere 3 klubber. En klub for området i Vendsyssel omkring Hjørring Sindal og Frederikshavn og 2 klubber i Aalborg.  

En eksisterende klub som holder til i De frivilliges hus i Vejgård, kan optage yderligere en person. Der ønskes engement fra det nye medlem. Sven Christensen kan kontaktes, hvis du ønsker at komme med i denne gruppe.

En anden eksisterende klub holder til i Nørresundby, og der er p.t. ikke åbent for tilgang.

En ny Aalborg klub vil også holde til i De frivilliges hus i Vejgaard, og her holdes 1. møde den 12. september 2022. Knud Christensen er tovholder for denne gruppe.

Klubben for Hjørring, Sindal, Frederikshavn holder sit 1. møde den 27, 28 eller 29 september ved Frans Nielsen. Frans er tovholder for denne gruppe.

Den sidste aktieklub i Aalborg bliver lidt speciel. Den har titlen "Asti, aktier & investering", og idéen er at mødes på en café til et glas vin, øl eller kaffe, og ganske uformelt kan tale med hinanden om investering. Alle kan deltage og tilmelding sker via hjemmesiden, så hold øje der.

Aktieklubben i Aars er lige nu gået i sig selv, men flere i Himmerland har vist interesse.

Så hvis du ikke nåede at komme med til Aktiedatingen er der stadig mulighed for at komme med. Du kan kontakte en af nedenstående kontaktpersoner.

Frans Nielsen mail: Nyvangen26@gmail.com for området omkring Hjørring, Sindal og Frederikshavn
Knud Christensen mail: Knukrist@mail.dk for område i Aalborg.
Sven Christensen mail: info@svenchristensen.dk for eksisterende gruppe I Vejgaard

Mvh
Per-Ulrik
DAF Nordjyllland