13. december 2018 kl. 12.32
Uddannelse og fællesskab på InvestorAkademiet
Dansk Aktionærforening tilbyder nu en helt ny investoruddannelse i Aarhus og København, hvor du sammen med et fast hold på 24 personer kommer igennem fire lektioner fordelt over to måneder lærer, hvordan du kan skrive, vurdere og vedligeholde din egen investeringsstrategi.
 
Uddannelsen er udviklet i samarbejde med vores dygtige undervisere fra InvestorSkolen, og vi vil løbende tilpasse den efter elevernes ønsker og behov.
 
Direktør Mikael Bak udtaler: "På InvestorAkademiet får du mulighed for både at opbygge viden og nyt netværk, der kan give dig indsigt og tryghed til at komme videre med dine investeringer. Ideen er at tilbyde et forløb, hvor der er mere tid til at gå i dybden med både uddannelse, spørgsmål og med de helt praktiske problemer, som begyndere og øvede sidder med. Er man helt ny på aktiemarkedet, og kender man ikke til de økonomi overhovedet, så anbefaler vi, at man først tager et af vores begynderkurser, men har man blot en smule kendskab til investeringer, ja så er man meget velkommen ombord på holdet".  
 
Vi tilbyder i det kommende semester ét hold i Aarhus og ét København med plads til 25 deltagere til en særlig introduktionspris. Til sommer vil vi evaluere og videreudvikle konceptet, så det fremover bliver et ny og friskt tilbud til alle nye og lettere øvede medlemmer af foreningen.
 
"Vi har også planer om, at lave et niveau 2 og 3 for mere øvede og eksperter, når vi kommer godt i gang. Ideen er at der skal være plads til at være på forskellige niveauer, og at vi som investorer også skal kunne hjælpe og inspirere hinanden fx. i gruppearbejde, så det ikke bare handler om at underviserne skal vide alt. Det handler om at der skal være plads til at stille også "de dumme spørgsmål", og få sat fokus på at investering i aktier skal være en praktisk og nem disciplin for den enkelte," udtaler Mikael Bak.