05. januar 2021 kl. 00.00
Heldagskursus for begyndere
Kurset er en kombination af kurserne "Investering for begyndere" og "Ny på aktiemarkedet". Heldagskurset egner sig godt til dig, der gerne vil i gang med at investere, men som endnu ikke har købt din første aktie.
Af Dansk Aktionærforening

Kurset giver dig svar på:

- Hvilke typer af investeringer findes der, og hvad skal du være opmærksom på?

- Hvad er et depot, og hvordan handler man?

- Hvad er en aktie, og hvorfor skal man købe aktier?

- Hvordan vælger du den type investering, der passer til dig og din risikovillighed?

 

Beskrivelse:

Dette heldagskursus er for dig, der gerne vil have en effektiv introduktion til investering og investering i aktier. Kurset er en kombination af "Investering for begyndere" og "Ny på aktiemarkedet". Vi har på dette kursus mulighed for at gå mere i dybden end på de separate, fordi vi kommer til at tilbringe dagen sammen.

 

Med første del af dagen, ”Investering for begyndere”, får du et godt overblik over, hvilke investeringsmuligheder der findes, og hvilke investeringer der passer til dig og din risikovillighed. Du vil desuden få en introduktion til de generelle skatteregler.

 

Dagens anden halvdel, ”Ny på aktiemarkedet”, ruster dig til at udvælge og købe aktier. Du vil være i stand til selv at træffe beslutninger om dine investeringer

 

Se ledige datoer og tilmeld dig her! 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

Om underviseren:

 

Niels Stub

Niels Stub underviser på CBS, hvorfra han også har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Niels har undervist for Dansk Aktionærforening i mere end 10 år og er en populær underviser blandt deltagerne. Derudover er Niels netværksdirektør hos Netværk Danmark.  

 

 

   

Anmeldelser:

 

"Efter kurset gik jeg hjem og købte min første aktie! Så er allerede godt i gang med at investere."

- Sandra, kursusdeltager 

 

 "Jeg vil komplimentere underviseren for en meget kompetent og pædagogisk formidling!

- Anders, kursusdeltager 

 

"Der var også god dialog mellem kursusleder og -deltagere. God stemning, ikke mindst."

- Anonym, kursusdeltager