20. juni 2019 kl. 10.56
Se webcasts fra InvestorDagen i Aarhus

Klik dig ind på InvestorDagens spændende foredrag herunder:

Velkomst

v. Lokalforeningsformand Torben Udsen og Direktør Mikael Bak

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^


Tendenser i det danske investeringsmarked – sådan sparer du penge på dine penge

Gør-det-selv-banking som et alternativ til de traditionelle banker – få tips og tendenser, og hør hvordan du selv kan blive en bedre aktiv investor.
v/ Nordnet Danmark

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

Udvikling af førende danske virksomheder gennem langsigtet og aktivt ejerskab.

Børsnoterede Schouw & Co. ejer seks meget forskellige virksomheder. Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen fortæller om, hvordan det aarhusianske industrikonglomerat har opbygge en global virksomhed med 60 fabrikker i 29 lande og en omsætning på 20 mia. kr.

v/Jens Bjerg Sørensen, Adm. direktør

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

Den økonomiske udvikling og aktiemarkedet - Hvor er vi på vej hen?

Demetra tilbyder uvildig finansiel rådgivning med stor vægt på analyser og indsigt i markedsudviklingen. Kom og hør chefstrateg Svend Jørgen Jensen give sit bud på, hvor aktiemarkedet er på vej hen netop nu? Er det tid til at sælge eller købe, eller måske tid til at du får taget et kig på din egen investeringsstrategi?

v/Svend Jørgen Jensen, Chefstrateg

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

5 aktietips til sommeren

Aktieanalytiker fra Aktieinfo John Stihøj kigger på tendenser i markedet, og giver sit bud på sommerens hotteste aktier

v/John Stihøj, Aktieanalytiker

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^


Unlocking the power of the immune system

Bavarian Nordic har haft medvind på fondsbørsen i maj måned. Kom og hør Vice President, Rolf Sørensen fortælle om selskabets unikke position indenfor vaccineteknologi, og om de aktuelle muligheder som selskabet står overfor med en forventet produktgodkendelse i USA senere i år.

v/Rolf Sørensen, Vice President

 

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^


Ny handelsplatform hvor du kan handle Danmarks formentlig billigste investeringsforeninger endda uden kurtage og depotgebyrer 

Hør hvordan du selv sammensætter en professionel portefølje til markedets formentlig laveste omkostninger.

Fundmarket.dk er en ny handelsplatform for investeringsforeninger. Optimal Invest har 6 nye fonde på platformen. Og de handles uden kurtage og depot-gebyrer. Det er let og enkelt selv at sammensætte en portefølje, hvor du formentlig vil opnå endnu lavere omkostninger/gebyrer end du har i dag. Der er mulighed for stor risikospredning på tværs af lande/aktivklasser og herved kan du skabe betydelige mere stabile afkast.

v/ Jesper Ihlemann, Head of sales, IR & Marketing, Optimal Invest

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Den digitale platform Sparindex.dk gør det nemt at investere i index-afdelinger.

Få en unik introduktion til Sparindex, der er en af Danmarks største udbydere af børsnoterede index-fonde. Hør hvordan en digital handelsplatform gør det nemt og enkelt at udvælge og handle index-investeringer, som er et populært alternativ til almindelige aktier.

v/Jeppe Løgstrup Nordahl Jensen, Analytiker

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Investeringsstrategi til perioder med politisk risiko

Investerings-strateg Lars Skovgaard Andersen fra Danske Bank sætter fokus på de politiske risici og effekterne på global økonomi, og han giver sit bud på, hvad det skal betyde for din investeringsstrategi netop nu!

v/Lars Skovgaard Andersen, Senior Investment Strategist

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Kunstig Intelligens

Få et bud på hvordan kunstig intelligens kan påvirke aktiemarkedet og dine investeringer i fremtingen. Michael Friis Jørgensen, chef aktieanalytiker i Alm. Brand giver sit bud.

v/Michael Friis Jørgensen, Chef aktieanalytiker

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Er vi på vej mod en recession i USA?

Direkte fra New York byder vi velkommen til Torsten Sløk, en af de højst placerede danskere i den internationale finansverden, der giver sit bud på, om USA er på vej mod en recession, og hvordan vi kan forvente os at aktiemarkedet udvikler sig i de næste 6-12 måneder. Gå ikke glip af dette unikke indlæg, hvor finanseksperten fra The Big Apple stiller op for de private investorer samlet i Aarhus, verdens mindste storby.

v/Torsten Sløk, Cheføkonom

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Bæredygtighed som del af dine investeringsbeslutninger?

Flere og flere aktionærer tager selskabernes arbejde med klima, socialt ansvar og governance til indtægt, når de investerer. Nasdaq fortæller om Fondsbørsens tilgang til ESG og arbejdet med at sikre åbenhed og information mellem noterede selskaber og investorer. Præsentationen vil lægge op til en diskussion, hvor tilhørernes indspark er det centrale.

  

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Avanceret handelsplatform med lav kurtage

Få en introduktion til Alm. Brand Trader og lær hvordan du nemt og billigt handler på en af Danmarks mest avancerede platforme. 

v/Niels Møller Hegaard & Michael Friis Jørgensen, Senior Børsmægler & Chef Aktieanalytiker, Alm. Brand 

 

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

Den intelligente aktieinvestering 

CABA Capital og Optimal Invest er gået sammen for at kunne tilbyde en moderat gearet lavrisikoportefølje, bestående af globale aktier og skandinaviske obligationer. CABA Optimal Plus er en portefølje bestående af 100 % globale aktier og en gearing, hvor du yderligere får en højkvalitets obligationsbeholdning på 200%-300 %, som giver et rente pick up og/eller en forsikring mod aktiefald. Obligationerne vil typisk klare sig godt, når aktierne har det skidt, og herved forbedre man det samlede langsigtede afkast.

v/ Jesper Ihlemann, Head of Sales

 

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Vil du eje en bid af MenuPay?

Emissionsaktuelle MenuPay (tidl. MenuCard) er en App-baseret teknologi-platform, der driver Danmarks største restaurantprogram for virksomheder og deres medarbejdere.

MenuPay har været børsnoteret siden starten af 2017. I 2019 slog væksten rekorder og break-even er indenfor rækkevidde. For at accelerere væksten yderligere udbydes der nye aktier i MenuPay til en samlet værdi af 16,4mDKK og 68% af de nye aktier er allerede fortegnet. Kom og hør mere når Adm. Direktør Kim Lykke Sommer præsenterer.

v/Kim Lykke Sommer, Adm. Direktør

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

Saniona står foran sine største milepæle i selskabets historie

Mød Biotekselskabet, der fokuserer på udvikling af lægemidler til behandling af spiseforstyrrelser og sygdomme i centralnervesystemet. Med lancering af det første lægemiddel til næste år, og et internt program på vej mod afgørende fase 2/3 studier står selskabet nu foran de hidtil største milepæle.

v/Thomas Feldthus, CFO

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

Vælger du de aktietyper der passer til din strategi?

Få overblik over de forskellige aktietyper, og om de passer til dig. Oplægget er for alle. Både begynderen der vil have indsigt, og den erfarne investor, der vil have ny inspiration til sin aktiestrategi

v/Torben Udsen, underviser på InvestorSkolen og aktieanalytiker

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

 

Få 8,5 % i årligt afkast, når du investerer i vin

Investering i vin kombinerer høje afkast med lav risiko. Vin gav i 2018 et rekordafkast på 14,5 % og har givet 8,5 % i gennemsnitligt årligt afkast de seneste 15 år. Men hvorfor er vin et seriøst alternativ til de klassiske investeringer, hvordan kommer du selv i gang og hvad skal du være opmærksom på? Dette og meget mere vil direktør i Rare Wine Invest, Anders Børsen, gøre dig klogere på i dette oplæg. Hvis både vin og investering har din interesse, vil du ikke gå glip af dette.

v/Jesper Markman, Investeringschef

 

^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

 

Fremskridt i gruppesøgsmål om OW Bunker

I 2014 blev OW Bunker Danmarks hurtigste konkurs på fondsbørsen. Siden har Foreningen OW Bunker sammen med Dansk Aktionærforening arbejdet for at hjælpe de private investorer, der kom i klemme. Nu har foreningen fået fri proces til en retssag, og i disse uger samler man så mange tilmeldinger fra de berørte investorer som muligt til sagen. Hør mere om hele OW-bunker sagen, og find ud af, hvilke investorer der kan være med og hvordan man tilmelder sig? Formand Morten Schwartz Nielsen fortæller og svarer på spørgsmål.

v/Morten Schwartz Nielsen, Formand

 

 ^ Gå tilbage til oversigten over webcasts ^

  

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

 Få et forspring - tilmeld dig vores nyhedsbrev

ARRANGØR 

InvestorUgen arrangeres af: