• Stil dit eget spørgsmål om aktier nederst i denne artikel. Spørgsmålet bliver besvaret i webinaret 'spørg om aktier' torsdag den 11. februar klokken 16. Alle medlemmer kan gratis følge med. Det er investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen, der er gæst og besvarer spørgsmål, men direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak styrer løjerne som vært for webinaret.
    Stil dit eget spørgsmål om aktier nederst i denne artikel. Spørgsmålet bliver besvaret i webinaret 'spørg om aktier' torsdag den 11. februar klokken 16. Alle medlemmer kan gratis følge med. Det er investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen, der er gæst og besvarer spørgsmål, men direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak styrer løjerne som vært for webinaret.
03. februar 2021 kl. 15.24
Spørg Per Hansen og Mikael Bak om aktier
Stil dine spørgsmål om aktier allerede nu nederst i artiklen her og få svarene torsdag den 11. marts klokken 16.00. Da sidder investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen og direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak nemlig klar ved et online seminar for medlemmer af Dansk Aktionærforening.
Af Dansk Aktionærforening

Skal jeg vente med at købe aktier til regnskabssæsonen er slut?

 

Er det tid til at sælge teknologi-aktierne?

 

Kan min søn på 13 år selv købe aktier?

 

Og kan gearing være noget for mig som almindelig investor?

 

Nu kan du få svar på alle dine spørgsmål om aktier, når aktieekspert Per Hansen fra Nordnet møder Dansk Aktionærforenings medlemmer til en omgang ”Spørg om Aktier” online. Webinaret er gratis for medlemmer af Dansk Aktionærforening, derudover er der også 200 pladser til kunder hos Nordnet.

 

I programmet vil vi desuden også tage temperaturen på regnskabssæsonen.

 

Vært er direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak.

 

Se med torsdag d. 11. marts kl. 16.00

 

Tilmeld dig i formularen herunder, der kan du også stille dine spørgsmål allerede nu, eller du kan gøre det direkte i programmet:
Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

 

 

Er du medlem af Dansk Aktionærforening kan du melde dig til her
Arrangeret for dig af Dansk Aktionærforening.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer