• Kick-off for Generalforsamlingsudvalget i 2020
    Kick-off for Generalforsamlingsudvalget i 2020
03. februar 2021 kl. 00.00
Gå på talerstolen for Aktionærforeningen
Hvert år repræsenterer Dansk Aktionærforening de danske private investorer på omkring 60 generalforsamlinger, og det gør vi med hjælp af vores stærke generalforsamlingsudvalg. Udvalget leder nu efter nye frivillige til at finde de gode spørgsmål og kommunikere vores mærkesager. Er det dig?
Af Bolette Ulff-Møller

Som frivillig i Dansk Aktionærforenings generalforsamlingsudvag (GFU) har du mulighed for at repræsentere de private investorer overfor danske børsnoterede selskaber.

 

For at være med i udvalget kræver det at du har mod og overskud til at være involveret i minimum to generalforsamlinger årligt og at du er en habil investor der kan og nyder at sætte dig ind i selskabernes årsrapporter og være grundigt forberedt. 

Selskaberne bliver fordelt på baggrund af udvalgets og sekretariatets ønsker, og vi arbejder i par – så du vil altid have én at sparre med. Desuden vil du få kommentarer fra udvalgets og foreningens ledelse inden talepapiret er godkendt og du kan gå på talerstolen.

 

Udover generalforsamlingerne, holder GFU også to årlige lørdagsmøder hvor du vil få uddannelse indenfor vores mærkesager og mulighed for at netværke med udvalgets øvrige deltagere.

 

Er du interesseret i at være med, eller vil du bare høre mere om udvalgets arbejde kan du skrive til Bolette Ulff-Møller på bum@shareholders.dk.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer