10. marts 2020 kl. 10.54
Nye tider kommer i 2020
Dansk Aktionærforening har kastet sig ud i en større fornyelsesproces i 2020, fra foreningsmagasinet Aktionæren til hjemmesiden.

 

Som du sikkert har bemærket, har Aktionæren fået et ansigtsløft. Layout og papirkvalitet er forbedret, mens vi har fastholdt fokus på at formidle viden, give inspiration og komme med konkrete aktietips.


Vi håber, du synes om resultatet og opfordrer dig i øvrigt til at tilmelde dig vores læserpanel (søg efter ”læserpanel” på hjemmesiden), hvor du kan give din vurdering af hvert nummer af Aktionæren.


Papirkvaliteten er blevet forbedret, men opfylder fortsat de allerhøjeste miljøkrav. Vores trykkeri er et ud af blot tre trykkerier i verden med certificeringen ”Cradle to Cradle”, hvilket betyder at alle led i produktionen er dokumenteret og lever op til alle krav om sporbarhed, bæredygtighed, fravær af farlige kemikalier osv. Vi anbefaler det ikke, men i princippet kan du spise bladet - uden sundhedsfare.


Det nye Aktionæren er en del af en større fornyelsesproces i 2020. Vi er i lige nu i gang med en anden stor opgave, nemlig indkøring af nyt medlems- og økonomisystem, som gerne skulle give færre kvaler og sluge færre ressourcer end det gamle system.

 

Ethvert nyt IT-system har børnesygdomme, men vi håber, at langt de fleste af jer vil opleve, at for eksempel tilmelding til arrangementer bliver lettere.


Den overordnede plan er at styrke kommunikationen og forbedre oplevelsen for dig som medlem.


Vi arbejder desuden på et mere moderne website med bedre adgang til alle de gode analyser og artikler på shareholders.dk – uanset om du bruger PC, tablet eller smartphone.


Desuden har vi fokus på udvikling af investordage, investorskole og indhold til nye medieplatforme.


Vores mål er både at styrke vores tilbud til jer som medlemmer og samtidig øge kendskabet til Aktionærforeningen rundt omkring i Danmark.


Hvis du har ideer eller input, er du altid velkommen til at skrive til os på daf@shareholders.dk.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer