23. maj 2019 kl. 10.27
Aktionærens Nyhedsbrev opruster på analysesiden
Aktionærens nyhedsbrev kan i denne uge præsentere to stærke, nye skribenter
Af Steen Bech Andersen, journalist

Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev har i denne uge fornøjelsen af at præsentere to nye skribenter til udvidelse af vores allerede stærke stab af bidragydere. Det drejer sig om Frank Hvid Petersen og Investment Panel Aarhus.


Frank Hvid Petersen skriver i dag om økonomi og finansielle markeder på Dagbladet Politiken og er også kendt som kommentator på TV2 News og DR. Han har desuden en fortid som chef for strategi og kapitalforvaltning hos Carnegie Investment Bank. Før dette var Frank 12 år hos Nordea Wealth Management, hvor han sluttede i 2014 som Head of Strategic Investment Advice.


Ud over sin skribentvirksomhed rådgiver Frank banker, pensionskasser og familiefonde om uddannelse, investerings-setup og markedssyn. Desuden holder han foredrag og afholder kurser i nationaløkonomi og investeringsteori på både lavt og avanceret niveau.

 

Frank vil i sine artikler til DAFs nyhedsbrev især skrive om aktuel politik, økonomi og udviklingen på aktiemarkederne – både i Danmark og internationalt. Vi håber også at kunne bringe baggrundsartikler om teknologi og investeringsteori.

 

Investment Panel Aarhus er et investeringspanel, som har eksisteret siden 2013 under studenterorganisationen FinanceLab, der har merre end 3000 medlemmer fra alle større videregående uddannelsessteder i Danmark.

 

I øjeblikket drives Investment Panel Aarhus af seks studerende, som til dagligt studerer på Aarhus Universitet med en sideløbende stor interesse i aktier. Formålet er at udbrede interessen for aktier blandt studerende og kombinere teori fra lærebøgerne med praktsk forståelse af aktiemarkedet.

 

Denne uges skribent, Kasper Lihn, er blandt de seks ledende medlemmer af Investment Panel Aarhus, men også andre af panelets medlemmer vil i fremtiden bidrage med analyser til nyhedsbrevet med særligt fokus på aktier uden for C25.

 

Panelet har en value-tilgang til aktieanalyse med særlig fokus på underanalyserede danske Small- og Mid Cap-aktier, som ikke er dækket tæt af store banker og analysehuse. Investment Panel Aarhus’ aktieanalyser og modelportefølje kan findes på hjemmesiden financelab.dk/ipa/

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer