23. november 2018 kl. 00.00
Repræsentantskabsvalget starter på mandag
Da langt flere kandidater har meldt sig end de tidligere år, er vi blevet nødt til at udskyde valget med et par dage. Valget starter nu på mandag den 26. november, hvor du får din stemmeseddel tilsendt på mail.
Af Dansk Aktionærforening

Repræsentantskabsvalget skulle efter planen være påbegyndt torsdag i denne uge – den 22. november. Men da langt flere kandidater har meldt sig end de tidligere år, har valget taget længere tid end normalt at opsætte, og vi er derfor blevet nødt til at udskyde med et par dage. Valget starter nu på mandag den 26. november.

 

Vi forlænger selvfølgelig også fristen for, hvor længe der kan afgives stemmer. Sidste frist for at afgive dine stemmer er derfor nu den 6. december.

 

Medlemmer med en mailadresse får stemmesedlen tilsendt på mail. Har du ingen mailadresse og ønsker at brevstemme, skal du henvende dig til Dansk Aktionærforenings sekretariat på telefon 45 82 15 91 eller mail daf@shareholders.dk.

 

Hvis du ikke har modtaget en stemmeseddel, selvom du har en mailadresse, så skyldes det, at vi ikke har din korrekte mailadresse registreret i vores system. I så fald må du meget gerne sende os en mail på daf@shareholders.dk med dit medlemsnummer og din mailadresse, så du kan få tilsendt en elektronisk stemmeseddel næste år. I år bliver du dog nødt til at rekvirere en stemmeseddel pr. brev, hvis du ønsker at stemme.

 

 

Se listen med kandidater her

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer