14. januar 2016 kl. 11.47
Job: Udadvendt studentermedhjælp med flair for IT og aktier
Er du Dansk Aktionærforenings nye studentermedhjælp? Du tænker hurtigt, arbejder selvstændigt og tænder på en bred vifte af opgaver - lige fra at snakke aktier med potentielle medlemmer til at få alle hverdagens praktiske opgaver fra hånden.

 

Dansk Aktionærforening søger en studentermedhjælp til vores sekretariat på Amagertorv midt i København. Du tænker hurtigt, har tjek på detaljerne og trives med både administrative opgaver, medlemsservice og telefonhvervning af aktie-interesserede danskere.

 

Du er den praktiske gris, der får opgaver hurtigt og præcist fra hånden, uanset om der skal printes, pakkes og sendes 300 breve, opsættes en ny computer eller indtastes pinligt korrekte tal i Google Sheets.

 

Samtidig har du en sælger i maven. Du tænder på at lande en del af din løn som provision på at hverve nye medlemmer ved at ringe til prøvemedlemmer og andre leads, som skal have et godt tilbud på medlemskab. Her er det en stor fordel, hvis du også selv interesserer dig for at tale om aktier og investering.

 

Du vil desuden indgå i en ung gruppe af service-mindede studenter, der håndterer vores medlemsservice på mail og telefon, udsender nyhedsbreve i MailChimp, opdaterer vores medlemsdatabase i Microsoft NAV og mange andre forefaldende opgaver lige fra at sætte på bordet til frokost til praktisk assistance ved møder og messer.

 

OM DANSK AKTIONÆRFORENING

Vi tilbyder en energisk og uformel arbejdsplads med godt 10 kolleger. Vi har travlt, og vi lægger vægt på, at alle hjælper hinanden og bidrager til at nå vores fælles mål. Vi er en forening med 13.000 medlemmer, som interesserer sig for at investere deres private penge.

 

Du kan læse mere om Dansk Aktionærforening på shareholders.dk. Yderligere spørgsmål kan rettes til sekretariatsansvarlig Flemming Kjær på 45 82 15 91 eller fk@shareholders.dk.

 

ARBEJDSTID

Du får vagt to-tre dage om ugen a 4-6 timer i dagtimerne, som det kan passe ind i dit studie.

 

ANSØGNING

Send din ansøgning til: daf@shareholders.dk

Vedlæg: CV og studentereksamensbevis

 

ANSØGNINGSFRIST

Snarest muligt – og senest 7. februar 2016.

 

TILTRÆDELSE

Snarest efter aftale.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer