Rockwool International

Isolering giver store muligheder for energibesparelse og reduktion af CO2-udledning – også i eksisterende bygninger.
18. februar 2020 kl. 13.22
Analyse: Urbanisering og stigende fokus på miljø og bæredygtighed er to megatrends, som giver Rockwool gode muligheder for at blive en langsigtet vinder.
Foto: Rockwool
02. september 2019 kl. 15.38
Analyse: Rockwool har de seneste år haft tradition for at opjustere forventningerne til både omsætning og EBIT-margin mindst en gang i løbet af året. Men i 2019 har det været anderledes, og aktiekursen er styrtdykket.
Foto: Rockwool
22. februar 2019 kl. 00.00
Analyse: Investorerne var ikke spor tilfredse med Rockwools første årsregnskab som C25-selskab. Ved offentliggørelsen faldt kursen som en sten og endte med et fald på 11 procent, før dagen var slut. Den (over)reaktion efterlader ifølge analytiker Bruno Japp et aktuelt kurspotentiale.
Foto: Rockwool
19. oktober 2018 kl. 11.01
Analyse: Det har været et fremragende år for Rockwools aktionærer, som frem til midten af september så deres investering bliver 63 procent mere værd i kraft af udbytte og kursstigning. Den seneste måned er det dog gået ned ad bakke med et fald i kursen på 16 procent. Betyder det, at de gyldne tider som Rockwool-investor er ovre? Det giver analytiker Bruno Japp sit bud på her.
Foto: Rockwool
11. maj 2018 kl. 00.00
Analyse: Det går godt i byggeindustrien og specielt for Rockwool, som allerede har opjusteret forventningerne til indtjeningen i 2018. Aktien bragede op med 16 procent ovenpå opjusteringen og handles på det højeste niveau nogensinde. Er aktien kommet urealistisk højt op, eller er fremtidsudsigterne så lyse, at selskabet kan fortsætte med at forgylde investorerne? Det giver Torben Udsen sit bud på i denne analyse.
26. december 2017 kl. 00.00
Analyse: Rockwool-aktien er steget hele 36 procent over de seneste par måneder. Selskabet har da også kunne fremvise overbevisende resultater - med dertil hørende opjustering på opjustering. Bruno Japp fra Økonomisk Ugebrev vurderer, at selskabet også ved årsregnskabet i februar vil overgå forventningerne. Men betyder det, at aktien skal endnu højere op?
Fokus er flyttet fra toplinje til bundlinje. Hvad betyder det for investorerne på kort og lang sigt? Foto: Rockwool
02. december 2016 kl. 14.14
Analyse: Rockwool har succes med en treårsplan, der sætter fokus på at optimere virksomheden og reducere omkostningerne. Men den realiserede fremgang på indtjeningssiden er allerede indregnet i aktiekursen, og det store potentiale i aktien udløses først, når der igen fokuseres på vækst i omsætningen.
Danske investorer kan blandt andet se frem mod regnskaber fra H+H International, Rockwool og Alm. Brand. På den internationale scene er blikket især vendt mod USA.
11. november 2016 kl. 14.11
Aktieudsigten: Markedet er ved at tilpasse sig den nye virkelighed med Trump som præsident. Meldinger om hans politiske dagsorden, ambitioner og politiske råderum vil blive vendt og drejet. Investorerne rykker generelt over i banksektoren og aktier relateret til byggesektoren på bekostning af forbrugerrelaterede aktier.
Ugen byder på halvårsregnskaber fra Lundbeck og en lang række mindre, danske virksomheder, makro-økonomiske nøgletal samt nyt brændstof til spekulationerne om den amerikanske rentepolitik.
19. august 2016 kl. 11.07
Aktieudsigten: Der er fortsat halvårsregnskaber i vente til investorerne, men selskabernes kaliber er reduceret en anelse. Lundbeck skal fortsætte sit stærke tråd, mens Rockwool skal holde svage punkter fra døren. Hos Simcorp er fokus på pipelinen og omlægning til abonnentfakturering. Den danske regnskabssæson har været ekstrem med enorme kursudsving, og der er måske mere fra samme skuffe i næste uge, så spændingen er intakt.
13. maj 2016 kl. 12.28
Aktieudsigten: Der bliver en rolig begyndelse på den skandinaviske scene, men senere på ugen får investorerne nogle interessante regnskaber heriblandt fra FLSmidth og Rockwool.  
27. april 2016 kl. 15.35
Analyse: ANALYSE: Rockwool har løst problemerne i USA, mens salget i Rusland går tilbage. Asien er udset som det næste vækst­marked. Virksomheden har brugt de hårde år på at stramme op internt. Så fremtiden ser lys ud. Eller gør den?
19. februar 2016 kl. 14.56
Aktieudsigten: Den kommende uge bliver igen stor på den danske regnskabsscene. Du kan se frem til regnskaber fra både Simcorp, Rockwool, NKT og tre andre interessante selskaber. Se hvilke her.
22. januar 2016 kl. 00.00
Analyse: Rockwool-aktien er faldet mere end ti procent siden slutningen af november. Alligevel ser analytiker Michelle Nørgaard aktuelt en oplagt købsmulighed. Aftagende konkurrence og øget efterspørgsel kan give aktien en gylden fremtid.
08. januar 2016 kl. 12.57
Investorviden: DEN TEKNISKE MODELPORTEFØLJE: SimCorp var porteføljens vinderaktie i 2015 med hele 132 procent stigning. Aktien ryger dog ved årsskiftet til fordel for nye aktier med større 2016-potentiale. Se her, hvilke syv aktier der klarer sig gennem nåleøjet.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

  

 • Aktionæren 1/2021
  25. januar
 • Aktionæren 2/2021
  10. marts
 • Aktionæren 3/2021
  21. april
 • Aktionæren 4/2021
  20. maj
 • Aktionæren 5/2021
  23. juni
 • Aktionæren 6/2021
  8. september
 • Aktionæren 7/2021
  6. oktober
 • Aktionæren 8/2021
  10. november
 • Aktionæren 9/2021
  15. december

 

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: