Per Aarsleff

Foto: Per Aarsleff
17. januar 2019 kl. 00.00
Analyse: Entreprenør-virksomheden Per Aarsleff leverede et årsregnskab med det næstbedste resultat i selskabets historie – og det nye år bliver endnu bedre. Analytiker Bruno Japp fra Økonomisk Ugebrev ser et stort potentiale i Aarsleff-aktien lige nu. Se her hvorfor.
Foto: Per Aarsleff
02. februar 2018 kl. 00.00
Analyse: Entreprenørkoncernen Per Aarsleff meldte i årsregnskabet ud, at selskabet forventer et driftsresultat i 2018 på hele 450 millioner kroner - altså det næstbedste resultat i selskabets historie. Alligevel vurderer aktieanalytiker Bruno Japp, at den udmelding var konservativ, og han ser en opjustering - og kursstigninger - i horisonten. Begrundelsen får du her.
09. juni 2017 kl. 12.46
Analyse: Per Aarsleff udsendte i begyndelsen af maj en kortfattet ”Profit Warning”, som sendte aktiekursen ned med ti procent. Nu er halvårsregnskabet offentliggjort, og dermed skal investorerne vurdere, om det drastiske kursfald var berettiget. Analytiker Bruno Japp kommer med sit bud her.
20. januar 2017 kl. 00.00
Analyse: Per Aarsleffs årsregnskab ligner umiddelbart en mindre katastrofe med 17 procent tilbagegang på bundlinjen. Aktiekursen bekræfter ulykkerne - med et fald på 15 procent i løbet af 2016. Men den konklusion er forkert, vurderer analytiker Bruno Japp fra Økonomisk Ugebrev.
Der kommer regnskaber fra en række danske og udenlandske selskaber, samt nogle vigtige makroøkonomiske indikatorer. Men ellers er der lagt op til en relativt stille uge.
16. december 2016 kl. 14.36
Aktieudsigten: Der er lagt op til, at det bliver en rolig juleuge med lav aktivitet på de finansielle børser i slutningen af ugen, men der vil nu alligevel være enkelte fikspunkter, investorerne kan have et øje på. Specielt dollar/euro-krydset efter at den amerikanske centralbank løftede renten og indikerede tre rentestigninger i både 2017 og 2018.
Lars Perssons portefølje har klaret sig bedre end det danske C20-indeks, og det skyldes tre aktier i porteføljen, som har givet et positivt afkast.
14. oktober 2016 kl. 09.48
Teknisk Portefølje: Da jeg skrev min seneste opdatering var markedsdeltagerne nervøse for Brexit. Nu er de nervøse for det kommende amerikanske præsidentvalg - og derefter kommer der et italiensk valg, som kan ryste markedet. Der er med andre ord god grund til at holde øje med investeringerne de kommende måneder.
Spekulationerne om den amerikanske rentepolitik florerer for fuld styrke i de finansielle markeder, og disse spekulationer kan i den kommende uge få ny næring med to afgørende amerikanske makroøkonomiske præsentationer.
26. august 2016 kl. 11.12
Aktieudsigten: I den kommende uge kan du se frem mod regnskaber fra blandt andet Per Aarsleff og Scandinavien Tobacco. Senere på ugen offentliggøres to vigtige rapporter, der igen sætter fokus på forventningerne til amerikansk rentepolitik. Sker der snart noget?
27. maj 2016 kl. 11.34
Aktieudsigten: Investorerne vil have en stor del af blikket rettet mod den makroøkonomiske scene, da de kan komme til at styre aktierne rundt i manegen i løbet af ugen. Onsdagens erhvervstillidstal fra Kina og USA vil være et fikspunkt og senere vil investorerne kigge på fredagens arbejdsmarkedsrapport fra USA, imens ECB's rentemøde ligner en stille omgang uden risiko for hjertestop eller lignende hos investorerne.
19. februar 2016 kl. 14.56
Aktieudsigten: Den kommende uge bliver igen stor på den danske regnskabsscene. Du kan se frem til regnskaber fra både Simcorp, Rockwool, NKT og tre andre interessante selskaber. Se hvilke her.
15. januar 2016 kl. 00.00
Analyse: Per Aarsleff-aktien tordnede hele 14 procent ned ovenpå årsregnskabet sidst i december. Betyder det, at den østjyske succeshistorie har nået enden - eller var faldet bare en kortsigtet overreaktion? Økonomisk Ugebrev giver deres bud.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

  

 • Aktionæren 3/2021
  Uge 16
 • Aktionæren 4/2021
  Uge 20
 • Aktionæren 5/2021
  Uge 25
 • Aktionæren 6/2021
  Uge 36
 • Aktionæren 7/2021
  Uge 40
 • Aktionæren 8/2021
  Uge 45
 • Aktionæren 9/2021
  Uge 50

 

 

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: