• Foto: Radio24syv
  Foto: Radio24syv
29. oktober 2019 kl. 14.13
Millionærklubben overlever
Nyheden om at Millionærklubben fortsætter på Berlingskes finansmedie, Euroinvestor, har sikkert gjort mange private investorer glade. Men hvad kommer det til at betyde? Vi giver et bud her.
Af Dansk Aktionærforening

Nyheden blev offentliggjort mandag eftermiddag, blot fem efter meddelelsen om lukning af Radio24syv. Berlingske-koncernen var den mest oplagte kandidat til at overtage det populære investorprogram, da koncernen er medejer af Radio24syv, og dermed også har råderetten over de fleste af de populære radioformater.

 

Dansk Aktionærforenings direktør, Mikael Bak, udtaler i den forbindelse: "Det er glædeligt, at der er fundet i hvert fald en midlertidig løsning, så Millionærklubbens bidrag til interessen for aktieinvestering kan blive fastholdt og ført videre. Vi giver selv vores bidrag til udvikling af den danske aktiekultur, blandt andet i kraft af vores mere end 200 årlige analyser og artikler om aktieinvestering, som vi arbejder på at få ud på endnu flere platforme." 

 

Programvært Bodil Gantzel kvitterer: "Det glæder mig, at vi er mange, der støtter op om investorkulturen i Danmark, og jeg er sikker på, vi med gode kræfter bag kan være med til at gøre en forskel!" 

Intet program uden vært

Dog er de populære radioformater ikke meget værd uden de ligeså populære værter, som bærer programmerne. Derfor har der også været dialog og forhandlinger, hvor Bodil Gantzel, Pernille Enggaard og resten af teamet har drøftet fremtiden og betingelserne for et samarbejde.

 

Dansk Aktionærforening har løbende et tæt samarbejde med Millionærklubbens analytikere og redaktion, og vi har både før og efter nyheden om Euroinvestors nye partnerskab med Millionærklubben været i tæt dialog med Bodil Gantzel for at bakke op og afdække mulighederne for samarbejde.

 

Her er hvad vi foreløbigt ved:

 

 • Millionærklubben fortsætter som et frit medie under Euroinvestor. Det forlyder, at det gode, velkendte format fortsætter, og at Euroinvestor alene varetager samarbejdet omkring finansiering og infrastruktur. Med andre ord beholder vi en stærk og – delvis - uafhængig investorradio.  

 

 • Efter vores oplysninger arbejdes der "indædt" på at starte udsendelserne allerede fredag morgen den 1. november, dvs. helt som sædvanligt, dog med den væsentlige forskel, at programmet vil blive live-transmitteret via EuroInvestors facebookside. Programmet vil efter planen også kunne findes som podcast efterfølgende, selv om opstarten selv sagt kan blive travl.

 

 • Sidste udgave af Millionærklubben på Radio24Syv bliver på torsdag d. 31/10 mellem 9:05 og 10:00. Uden for Radio 24syv ligger allerede i dag blomster, som triste lyttere har lagt, og ifølge vores oplysninger kan det være, at holdet bag Millionærklubben kigger ned på gaden foran Radio24syv under eller efter udsendelsen, hvis trofaste lyttere kommer forbi. Ellers åbner Radio24syv dørene torsdag aften mellem 22 og 24.

 

 • Den nye Millionærklub får selv sagt et mindre lyttertal, når FM kanalen stopper, og der skal kæmpes mere om lytterne, men de trofaste private lyttere kan altså stadig få deres daglige investerings-fix - oveni de mange hundrede uafhængige analyser som fra Aktionærforeningen bringer i vores trykte og digitale medier til vores medlemmer. 

 

 • Aktionærforeningen vil som lovet bakke op, og vi indgår i en dialog med både Millionær-holdet og med Euroinvestor omat styrke samarbejdet for at fastholde den gode dækning og udvikle investorkulturen. Vores mål er som altid at organisere endnu flere danske investorer, så vores stemme lyder stærkere overfor politikere, selskaber og medier.

 

Bodil Gantzel afslutter: "Vi er vilde med den fantastiske opbakning, vi har fået fra lyttere, fra Dansk Aktionærforening, fra kilder, fra andre venner af klubben og ikke mindst fra Euroinvestor. Vi glæder os til at se Millionærklubben i et helt andet setup - så lad det blive et "på genhør" herfra."

 

Vil du vide mere om, hvad der sker på den danske investorscene, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller overvej et medlemskab! Du kan læse mere om de forskellige typer af medlemskab her.

 

Vi arbejder for at fremme alle private danske investorers vilkår. Også når det gælder mediedækningen!

 

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 1/2020
  27.-31. januar
 • Aktionæren 2/2020
  3.-6. marts
 • Aktionæren 3/2020
  6.-8. april
 • Aktionæren 4/2020
  18.-22. maj
 • Aktionæren 5/2020
  22.-26. juni
 • Aktionæren 6/2020
  1.-4. september
 • Aktionæren 7/2020
  6.-9. oktober
 • Aktionæren 8/2020
  3.-6. november
 • Aktionæren 9/2020
  15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: