25. november 2018 kl. 18.35
Kandidater til repræsentantskabsvalget 2018

Sådan afgiver du dine stemmer

Afstemningen løber i perioden: Fra mandag den 26. november til og med torsdag den 6. december.

 

Medlemmer med en mailadresse får stemmesedlen tilsendt på mail. Har du ingen mailadresse og ønsker at brevstemme, skal du henvende dig til Dansk Aktionærforenings sekretariat på telefon 45 82 15 91 eller mail daf@shareholders.dk.

 

Hvis du ikke har modtaget en stemmeseddel, selvom du har en mailadresse, så skyldes det, at vi ikke har din korrekte mailadresse registreret i vores system. I så fald må du meget gerne sende os en mail på daf@shareholders.dk med dit medlemsnummer og din mailadresse, så du kan få tilsendt en elektronisk stemmeseddel næste år. I år bliver du dog nødt til at rekvirere en stemmeseddel pr. brev, hvis du ønsker at stemme.

 

 
 

 

 

Anne de Nully

2200 København N
25 år


Sorø Akademi 2009-2012
DTU Bygningsingeniør 2013-2017

Formand i andelsforening  2014-2018

Bygherrerådgiver 2017-2018

Merkonom Finansiel Rådgiver 2017- pågår

Engagementer: Lean Construction, Dansk aktionærforening, Bolig Fonden Kuben (vinder af spirekassen 2017)
 

 

 

Axel Steuch

2960 Rungsted Kyst
78 år


50 års erfaring med investering og analyse af finansielle markeder. Som medlem af DAFs Uddannelsesudvalg har jeg arbejdet for at skabe en enkel og praktisk tilgang til undervisning i InvestorSkolen. Jeg har bl.a. skrevet tre bøger og DAFs aktieanalyseprogram. Jeg arbejder på at forbedre private aktie-investorers analysemetoder og underviser dem i at benytte metoderne. 

 

 

Birthe Werner

2900 Hellerup

76 år

 

Uddannelse: Statsaut. revisor, besk. deponeret.

Beskæftigelse:

1964 - 1983 revisionvirksomhed

1983 - 2002: ATP investering med fokus på aktier

Tidligere tillidsposter:

medlem af bestyrelsen i DAF 2003 -2011, DAF repræsentant i Fondsrådet 2005 - 2014,

Nuværende tillidsposter:

Bestyrelsen i Fundamental Fondsmæglerselskab, DAF repræsentantskab
 

 

 

Bjarne Hartvig Hjulmand

6000 Kolding

53 år

 

Hvis du ønsker et dedikeret og engageret repræsentantskabsmedlem, så stem på mig. Mere end 30 års erhvervserfaring indenfor rådgivnings- og revisionsbranchen, senest som direktør og bestyrelsesmedlem. Uddannet cand.merc.aud. og registreret revisor. Kurser indenfor jura, ledelse og kommunikation. Erfaring m. virksomhedsdrift og forretningsforståelse.
 

 

 

Carsten Østergaard Knudsen

 

 

7400 Herning

64 år

 

Ansat som afdelingsleder i stor transportvirksomhed. Har som adm.dir.for datterselskab i en anden transportvirksomhed været bosat i England fra 1980 til 1989. Var medejer af samme virksomhed. Fik derovre interesse for aktiemarkedet generelt og foretog de første investeringer deri. Medlem af  DA siden 2016.

 
 

 

 

Charlotte Nolsøe Gøttler

2820 Gentofte
54 år

Kommer fra Tryg, hvor jeg har været Udviklingschef, Skadechef og Director med ansvar for CSR og Forebyggelse på koncern niveau i Norge og Danmark. Er MBA fra Aarhus Universitet, og har siddet i flere bestyrelser fx Lederne Nord, samt et Advisory Board for en startup.  Er i Dansk Aktionærforening, fordi jeg ønsker at styre min egen aktieportefølje.
 

 

 

Ellen Cravach


6000 Kolding

60+ år

 

Udd. Inden for personale, salg/service pr. telefon og marketing.

Tidl. selvst. erhversdrivende (ejendomsbranchen).

Nuværende: Selvstændig erhversdrivende indenfor reklame, hvor jeg udgiver turistguider.

Medlem af DAF siden 2000. I DAF Trekants bestyrelse i 15 år, nu adjungerende bestyrelsesmedlem.

Medlem af repæsentantskabet i 8 år.
 

 

 

Helle Bordinggaard

 

1360 København K

54 år

 

Executive coach og karriererådgiver uddannet på CBS og universitetet i erhvervsøkonomi og kommunikation. Har særligt fokus på etiske og bæredygtige aktier, som giver godt afkast. Medlem af Moneypenny og Aktieporteføljen. Har i 4 år været medlem af repræsentantskabet i CA. Har været medlem af lokalbestyrelse i Junior Chamber Frederiksberg.
 

 

 

Helle Larsen

 

9560 Hadsund

53 år

 

Advokat(H) med speciale i familie- og arveret, partner og direktør i Advokathuset Helle Larsen A/S, medlem af repræsentantskabet for Mariagerfjord Erhvervsråd, næstformand for den selvejende institution Hostruphøj, kredsformand for advokatsamfundets 8. kreds, formand for et par velgørende fonde - medlem af Dansk Aktionærforeningen gennem nogle år
 

 

 

Henrik Vad

 

2920 Charlottenlund

58 år

 

Jeg er adm. direktør i Flex Funding A/S og har mangeårig erfaring på topniveau i finansielle virksomheder. Er cand. jur., har teoretisk og praktisk bankuddannelse samt Stanford Executive Education. Stiller gerne op til genvalg i DAF's repræsentantskab. Har også været medlem af DAF's bestyrelse. Flere medlemmer og bedre rammevilkår for aktionærer! 
 

 

 

Inger Kehlet

 

4000 Roskilde

70 år

 

Medlem af DAF siden 1998.
Bestyrelsessuppleant i Roskilde siden 2013.
Igangsætter og tovholder for en aktieklub.
Egen virksomhed i 20 år.
Bestyrelsesposter i virksomheder og foreninger.
Virksomheds rådgiver.
Egen formuepleje.
Arbejder for en større sammenhæng mellem DAF centralt og lokalforeningerne, samt en større synlighed i befolkningen.
 

 

 

Jacob Christian Andersen

 

2100 København

35 år

 

Jeg har været med i repræsentantskabet siden 2012 og jeg går forsat ind for at hovedkontoret er til for lokalforeningerne og ikke omvendt. I tillæg skal hovedkontoret fungerer som en PR maskine.

Til daglig arbejder jeg i Nordea med udvikling af handelsværktøjer til både kunder og rådgivere.

Var tidligere med til at starte Nordnet i Danmark.
 

 

 

Jesper Grooss

 

8600 Silkeborg

52 år

 

Selvstændig, cand.merc. og HD (A). Specialist i digital markedsføring. Aktiv i generalforsamlingsudvalget, hvor jeg bl.a. har dækket FLS og B&O og en række small cap-selskaber.
 

 

 

Johan Winther Rasmussen

 

7850 Stoholm

66 år

 

Er selvstændig rådgiver i ledelse og økonomi. Baggrund: Finans-, transport-, landbrugsrådgivning- og erhvervsmæglersektoren - 17 år som adm. direktør. Er formand for DAF Midt/Vest og er medlem af LFU. Jeg vil arbejde for et godt samspil i hele DAF, så strategien kan udmøntes til gavn for medlemmerne, ikke mindst udviklingen af aktiekulturen. 
 

 

 

Johnny Nielsen

 

8920 Randers NV

56 år

 

Jeg er afdelingsleder ved SE Energi & Klima. Uddannet maskinmester. Har arbejdet med aktier igennem 20 år eller mere. Har stor interesse indenfor området. Har erfaring med repræsentantskab igennem Sygekassen Danmark (sider der i dag) samt energiselskabet VERDO. Har været medlem af Dansk Aktionærforening i et par år.
 

 

 

Jon Bach

 

9200 Aalborg SV

37 år

 

Medlem af DAF gennem en årrække og investeret i og interesseret mig for aktier, investering, samfund, økonomi, CSR og bæredygtighed siden 15-års alderen.

Erhvervsmæssigt er jeg i dag ansat ved Sanistål som SCM Projekt koordinator,

Udover dette besidder jeg bl.a:
HD i International Business & Supply Chain Management fra CBS
 

 

 

Karsten Kristiansen

 

7100 Vejle

47 år

 

Privat aktieinvestor siden jeg var 15 år og blev inspireret i folkeskolen, Økonomiansvarlig i en tøjvirksomhed og generalforsamlingstaler for Dansk Aktionærforening. Investere i både danske og udenlandske aktier og brænder for bedre oplysning om aktier og bedre skatteforhold.
 

 

 

Knud Reckweg

 

2190 København

73 år

 

Var oprindelig med til at relancere DAF. Medlem af bestyrelsen. I en periode som næstformand, formand for Lokaludvalget og Kommunikationsudvalget

Erhvervsbaggrund: med i ledelsen hos Dagbladet Børsen, Huset Mandag Morgen, ISS og LEGO. Genopstiller da jeg fortsat gerne vil være med i at styrke de private aktionærers stilling og rettigheder.
 

 

 

Lars Bielefeldt

   

 

2450 København SV

66 år

 

DAF medlem siden 2013. Handlet privat med aktier i mange år. Interesseret i økonomien i DK, EU og verden. Koncertarrangør gennem 20 år. Eksportchef i fiskebranchen. Marketingchef i landbrugsbranchen. ØK uddannet – udstationeret i Singapore og Los Angeles. I bestyrelsen for Danmarks største ejerforening. 12 år i bestyrelse for en danseforening.
 

 

 

Lars Baadsgaard

 

 

4070 Kirke Hyllinge

49 år

 

Jeg opstiller som almindeligt medlem til repræsentantskabet. Fra mit arbejde som ansvarlig for finansielle test i Forbrugerrådet Tænk ved jeg, hvor vigtigt det er med gode forhold og gennemskuelighed på ethvert marked – også aktiemarkedet. Vi skal styrke Dansk Aktionærforening til gavn for både samfundet og investorerne – det vil jeg bidrage til.

  

 

 

Lars Guldhammer

 

 

4700 Næstved

40 år

 

Kandidatstuderende, Bachelor i administration samt Kontoruddannelse i offentlig administration. Flereårig erfaring inden for administration og finansiering. Repræsentantskabsmedlem i Sparekassen Vendsyssel og Sygeforsikringen Danmark samt Næstformand i lokal ejerforening. Jeg har gennem flere år været medlem af DAF.

  

 

 

Line Klingenberg Grove

 

2200 København N

30 år

 

Line er passioneret omkring Fintech og ansvarlige & bæredygtige investeringer (ESG). For Line peger pilen på innovation gennem digitalisering udført med etikken i højsædet. Igennem tidligere arbejde med Nasdaq samt Blockchain åbnede døren til Kvindeøkonomien (KØ). Line er aktiv i bestyrelsen og investeringsgruppe. DAF er samarbejdspartner til KØ.

  

 

 

Liselotte Bartholin

   

 

7120 Vejle Øst

53 år

 

Erfaren Business Manager med en stærk faglig erfaring inden for Finans, Supply Chain Management og Internationalt Salg. Blandt andet en demonstreret baggrund indenfor ingredienser til farmaceutiske-, health care- og kosmetik virksomheder. Medlem af Bestyrelseskvinder.dk. Medlem af Dansk Aktionærforening gennem en årrække.
 

 

 

Mark Rubow

 

 

2100 København Ø

59 år

 

Har 1989 etableret FlowTech A/S som jeg har ledet med succes i 30 år. Flowtech A/S er et ingeniørfirma der servicerer dansk og udenlandsk industri. Investerer i aktier gennem mit holdingselskab.

 

Jeg passer selv mine investeringer, på baggrund af fundamental analyse og inspiration fra : Aktionæren, Børsen, Milionærklubben etc.

  

 

 

Martin Felix Jørgensen

 

 

2630 Taastrup

39 år

 

Uddannet ingeniør (phd), senere suppleret med HD (i Finansiering). Aktiv i DAFs generalforsamlingsudvalg de sidste ca. 5 år, har bl.a. været indlægsholder på næsten 20 generalforsamlinger i DAF-regi, stor interesse i investering og finansielle markeder m.v. Stiller op for at prøve nyt, alternativt bruge mere fritid på f.eks. machine learning/kode.

  

 

 

Michael Petersen

 

 

4000 Roskilde

43 år

 

Har været medlem af repræsentantskabet i 2 år og bestyrelsesmedlem i DAF Roskilde samt koordinator for Roskildes aktieklubber. Har stor erfaring inden for foreningslivet, har blandt andet besiddet flere tillidsposter. Vil arbejde for: Mere DAF for medlemmerne og flere unge aktive medlemmer.

  

 

 

Ole Holst

 

 

2610 Rødovre

66 år

 

Selvstændig arkitekt med fortid som direktør for større arkitektvirksomhed med speciale omkring Medicinalindustrien. Fungerer nu primært som Bygherrerådgiver i samme segment. Sideløbende arbejder jeg som syn- og skønsmand og arbejder for såvel Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlæg samt Østre Landsret. Har handlet aktier i mange år.

  

 

 

Ove Jensen

   

 

7500 Holstebro

74 år

 

Ejer/dir. OVJ Invest Holding ApS, tidl. direktørposter i Superfos Korn og Thisted Bolig. Formand for OBTON Balance Selskabsinvestor P/S, tidl. bl.a. BM. i Dansk Investeringsfond, formand for I/S Rosengårdcentret m.fl.  Nuværende medlem af DAF-repræsentantskab, som eneste valgt i det Vestjyske. Formand for Aktieklub Holstebro. Aktiv investor.
 

 

 

Per Bjørner

 

 

5400 Bogense

54 år

 

Jeg arbejder pt. som selvstændig (som ekstern konsulent) med personale- og drift-optimering, samt vurdering af leverandører i forhold til produktkvalitet, pris, levering og betaling. – samt fokus på optimering af salg.

Som forretningskonsulent løser jeg opgaver af både strategisk- og operationel karakter.

  

 

 

Per Godiksen

   

 

9600 Aars

70 år

 

Har været selvstændig praktiserende revisor fra 1979 til 2011, deltaget i faglige udvalg i foreningen for Registrerede Revisorer, politisk aktiv i byrådet i Aars kommune i 5 år og Regionsrådet i Nordjylland som suppleant.
 

 

 

Peter Ejdesgaard Jeppesen

 

3000 Helsingør

57 år

 

Har været med til at starte og drive Dansk Aktionærforening. Var i sekretariatet fra 1996-1998. Dernæst fra 2004 til 2009. Sidst som souschef. Andre steder:  hovedkontoret Nordea Markets, samt E*Trade Bank. Er ejer og stifter af aktieanalysefirmaet: www.aktier-og-investering.dk. Er medlem af repræsentantskabet og DAF-Nordsjælland bestyrelsen.

  

 

 

Peter Fink

 

 

9000 Aalborg

51 år

 

Efter mange års ansættelse i finansverdenen (primært valutahandel og investeringsrådgivning) sagde jeg mit job op i maj 2018 for at blive privat investor og selvstændig. I den forbindelse meldte jeg mig ind i DAF, hvilket har været en meget positiv oplevelse. Jeg vil gerne bidrage til repræsentantskabet med stor erfaring fra finansmarkederne.

 

 

  

 

 

Peter Flindt Heckermann

   

2100 København Ø

29 år

 

29-årig mand med juridisk og økonomisk uddannelsesmæssig baggrund fra hhv. KU og CBS. Formand for Unge Aktionærer samt stifter og formand af World Federation of Young Investors (repræsenterer ca. 25.000 private unge investorer verden over). Medlem af repræsentantskabet i 3,5 år, og nyligt valgt ind i Lokalforeningsudvalget. DAF-medlem i over 6 år.
 

 

 

Peter Skousen

   

 

6580 Vamdrup

56 år

 

Uddannet som økonom hos A.P. Møller.

Medejer af Sjølund A/S i 2000. (MBO) Større produktionsvirksomhed

Solgte aktierne i 2008 og har siden været aktiv investor.

HD(r) fra Niels Brock i 1990.

Ansat som forretningsfører i en almen boligforening.

Bruger Dansk Aktionærforening aktivt som god modvægt til bankernes informationer.    
 

 

 

Peter Stærmose

 

2960 Rungsted Kyst

75 år

 

Kandidatuddannelse fra CBS samt videreuddannet fra INSEAD. Undervist på CBS i en længere årrække, herunder i investeringsteori og virksomhedsanalyse. Jeg har igennem de sidste 25 år arbejdet som formueforvalter og har derigennem erhvervet mig en dyb viden om virksomhedernes rapporteringer.

Jeg har tidligere været en del sf repræsentantskabet.

  

 

 

Poul Ø. Andersen

 

9000 Aalborg

64 år

 

Har været medlem af Repræsentantskabet i over 15 år og formand for lokalforeningen i Nordjylland siden oprettelsen. Er statsautoriseret revisor og partner i BDO.

  

 

 

Preben Ankergren

 

3400 Hillerød

55 år

 

Jeg hedder Preben Ankergren. Jeg er salgsassistent hos Bauhaus. Tidligere spejder. Opvækst og unge år har jeg haft i Rudersdal kommune. Mine tidlige senior år har jeg tilbragt her i Hillerød kommune. Jeg har været medlem af en investeringsforening, som har investeret i internationale aktier. Jeg er stadig aktiv som investor, dog som hobby.

  

 

 

Rasmus Mühlback Hansen

   

2000 Frederiksberg

20 år

 

Jeg har investeret i værdipapirer i over 5 år, og så læser jeg European Business på CBS. Jeg lærer medstuderende og folk at investere. Jeg arbejder hos VP Securities, hvor jeg har et værdifuldt netværk. Jeg sidder på nuværende tidspunkt i flere bestyrelser bl.a. Konservativ Ungdom og så prøver jeg generelt at få indflydelse der hvor jeg kan.
 

 

 

Ryan Boddum Andersen

   

8370 Hadsten

57 år

 

Jeg er direktør i et mindre ejendomsselskab og har fra jeg købte min første aktie som 13 årig være interesseret i hele kulturen omkring det at investere i akter og den vej er jeg så blevet medlem og nu vil jeg med min store og brede viden omkring det at investere gerne tilbyde min arbejdskraft i repræsentantskabet.
 

 

 

Silja Nyboe Andersen

 

1470 København K

38 år

 

Strategisk rådgiver, Investering, Merkur Andelskasse

Event organiser for impact investorer

Rådgiver for family offices

Tidligere bestyrelsesroller i Trampolinhuset og Aasbæk Aps (formand i 10 år)

Cand.polit. fra KU med fag taget på LSE

En del af Unge Aktionærer under min studietid

  

 

 

Søren Andersen

 

8800 Viborg

56 år

 

Aktiehandel er for mig en hobby. Den giver indsigt i spændende virksomheder. Den kan give pænt overskud. Jeg har lært mine børn, venner og flere kollegaer, hvor enkelt man kan komme i gang med investeringer. Jeg vil arbejde for gøre flere interesserede i aktieinvestering. Jeg er økonom og selvstændig.

  

 

 

Søren Svendsen

 

8600 Silkeborg

65 år

 

Cand. oecon. & cand. merc. aud. Har været ansat i Danfoss og Grundfos. Været porteføljemanager i Midt Invest. Finans og formuerådgiver i HFLC. I dag lektor i virksomhedsøkonomi, finansiering og matematik.

 

Har været næstformand i DAF i to perioder. Har været formand for generalforsamlingsudvalget. Har talt på mange generalforsamlinger.

  

 

 

Thorbjørn Berg Jespersen

 

6330 Padborg

35 år

 

Uddannet Paramediciner & Brandmand, ansat hos Falck.

 

Næstformand DAF Sønderjylland

Medlem af DAF Repræsentantskab siden 2016

Medlem af DAF siden 2009

Privat Investor siden 2009, heraf stor og solid viden omkring Skandinaviske & Tyske aktier.

Mærkesager:

- Skatteforhold

- God aktiekultur i DK

- DAF som forening.

  

 

 

Tom Søbjerg Høyem

 

76137 Karlsruhe

77 år

 

Minister for Grønland i Firkløverregeringen. Rektor for Europaskolerne i Oxford, München og Karlsruhe. Universitetsdocent i København, Stockholm, Cambridge og Karlsruhe. Kommunalbestyrelsesmedlem og gruppeformand for fdp i Karlsruhe kommunalbestyrelse siden 2004. Bestyrelsesmedlem for Sparkasse Karlsruhe og andre bestyrelser i Europa. Erhvervsmand.

  

 

 

Torben Vestergaard Rasmussen

 

8000 Aarhus C.

66 år

 

Er uddannet som Ingeniør og Civiløkonom. Arbejder nu med eksterne bestyrelses opgaver samt undervisning i DAF. Er aktiv i lokalforening med arrangementer o.a., er aktiv i generalforsamlingsudvalget samt aktiv i en aktiespareklub. Min vision er at skabe en endnu bedre aktiekultur i Danmark.

  

 

 

Valdemar Riis Søndergaard

   

4700 Næstved

77 år

 

Direktør i Søndergaard & Jensen ApS

Aktiv pensionist på 18 år med næsten daglig aktiehandel (ca. 2001 - ??)

Underviste på aktiekurser (alle niveauer) for Dansk Aktionærforening

Tidl. medlem af repræsentantskabet i 10 år i Dansk Aktionærforening

Tidl. medlem af Skatteankenævnet i Sydsjælland i 20½ år – heraf formand i 8½ år.
 

 

 

Aage Nyholm Thomsen

 

2950 Vedbæk

73 år

 

Praktisk landbrugsuddannelse og Cand agro

Arbejdet i multinationale kemiske koncerner - landechef

Adm direktør og koncerndirektør i Chr. Hansens Laboratorium

Egen konsulentvirksomhed i ledelse og strategi

Bestyrelsesarbejde og Bestyrelsesformand i GRAS Sound and Viberation

Har været medlem i Dansk Aktionærforening fra september 2018

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer