12. april 2018 kl. 11.50
Jobopslag: Key account manager/salgsansvarlig – IR events og services
Dansk Aktionærforening søger en entusiastisk og effektiv key account manager/salgsansvarlig til at videreudvikle foreningens Investor Relations events og services samt sælge foreningens øvrige kommercielle produkter såvel fysisk som digitalt.

 

Vi søger en selvstændigt arbejdende person med stærke salgskompetencer som kan skabe og videreudvikle stærke relationer til vores professionelle samarbejdspartnere og tage det samlede ansvar for at arrangere og sælge investorpræsentationer, investeringsmesser, events og annoncer til finansielle virksomheder og børsnoterede selskaber.

 

Du har erfaring med Investor Relations aktiviteter og markedsføring/salg af finansielle produkter. Måske er du i dag sælger i en større organisation, men er klar til at overtage det fulde ansvar for alt B2B-salg i en lille, handlekraftig forening med udpræget frihed under ansvar.

 

Du bliver del af et ungt team, hvor flere kolleger har værdifulde erfaringer med dine ansvarsområder og gerne giver gode råd eller en hånd med, når det brænder på. Omvendt vil du også ofte blive bedt om at hjælpe på andre områder, hvor der er behov i en travl og foranderlig hverdag.

 

Du har et vindende væsen og kommunikerer i naturlig øjenhøjde med erhvervsledere, marketingchefer og investor relations-chefer. Du er klar til at skabe resultater fra første dag, elsker at sælge og brænder for at blive primus motor i Dansk Aktionærforenings kommercielle relationer.

 

Du vil få markedsføringsansvar for InvestorDagen – vores succesfulde messekoncept gennem mere end 15 års samt nye events, der kan have interesse for vores medlemmer og kommercielle samarbejdspartnere.

 

Du overtager desuden banner/annoncesalget for Aktionærens Nyhedsbrev, der udkommer på e-mail hver fredag og investorwebsitet Shareholders.dk. samt for magasinet Aktionæren, der udkommer ni gange om året,

 

Som Dansk Aktionærforenings kommercielle kontaktpunkt skal du også hverve, servicere og skabe gode relationer til vores firmamedlemmer – og ikke mindst opdyrke nye kommercielle samarbejder med virksomheder, som gerne vil i kontakt med foreningens medlemmer.

 

Du kan glæde dig til en energisk og uformel arbejdsplads i hjertet af København, hvor der er højt til loftet, men også høje ambitioner. Tonen er fri og uformel blandt kolleger med let til latter.

 

Dansk Aktionærforening er en forbrugerorganisation for enkeltpersoner, hvor hensynet til vores medlemmer altid vejer tungere end markedets behov for at markedsføre sig. Det giver en høj kvalitet og troværdighed i vores brands – men også et stort ansvar for at skabe kommercielle koncepter med kvalitet og seriøsitet i centrum.

 

Vi er en forening med 12.700 medlemmer, som interesserer sig for at investere i aktier og andre værdipapirer. Foreningen har et aktivt og levende foreningsliv med mange frivillige i hele Danmark, som blandt meget andet arrangerer foredrag, virksomhedsbesøg og andre møder, der blomstrer og trives parallelt med vores kommercielle events.

 

Du kan læse mere om Dansk Aktionærforening, vores events og vores medier på shareholders.dk og investordagen.dk. Yderligere spørgsmål kan rettes til direktør Leonhardt Pihl på lp@shareholders.dk

 

Arbejdstid: Vi har flekstid og holder os normalt inden for de 37 timer i almindelig kontortid. Op til årets store messer vil der dog være en del lange dage, som afspadseres efter messerne.

 

Lønniveau: Fast løn og en stor del provision. I alt forventet 40-50.000 kroner om måneden inkl. pension ved vores nuværende omsætning - men med gode muligheder for at skabe nye/større indtægtsstrømme. Der vil være væsentlige sæsonudsving i provisionen.

 

Send din ansøgning til: daf@shareholders.dk

 

Ansøgningsfrist: Senest mandag den 23. april 2018

 

Tiltrædelse: Snarest.

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer