10. juni 2017 kl. 00.00
Velkommen til det nye sociale netværk for investorer
Nu har du oprettet din profil på netværket, og du er (næsten) klar til at gå i gang. På denne side kan du få indblik i, hvordan du får mest muligt ud af netværket, se udførlige guides til netværkets funktioner og logge dig ind.

 

Nu har du oprettet din profil på Dansk Aktionærforenings nye investor-netværk, og du er nu klar til at logge dig ind. Vi vil dog opfordre dig til at læse følgende korte manual til netværket. Så er du sikker på at få en god oplevelse. Men du skal selvfølgelig også være velkommen til bare at springe ud i det og logge ind her.

 

Netværket giver dig mulighed for at debattere med andre investeringsinteresserede og dele ud af tips, tricks og indsigt til bedre investeringer. Og netværket bliver større dag for dag. Det vil løbende blive bredt ud til flere andre investor-relaterede hjemmesider. 

 

Da netværket er i sin opstartsfase, og det sigter globalt, er fanerne og knapperne i netværket på engelsk. Det har vi forsøgt at imødegå ved at lave nogle udførlige guides til funktionerne. Se siden med guides her >>

 

Støder du på problemer eller spørgsmål undervejs?

Så bare send en mail til webmaster@shareholders.dk, og så vil vi svare hurtigst muligt. Vi håber dog, at du vil have tålmodighed med os. Vi er ganske få hænder, der skal løfte opgaven. Du skal også være velkommen til at sende os en mail, hvis du synes, der mangler en guide, du har brug for hjælp eller bare har ris eller ros til os.

 

Sådan får du mest muligt ud af netværket

Første skridt til at få mest muligt ud af netværket er at tilføje de selskaber, indeks og andet, du ønsker at følge, til "My Portfolio". Det er også være muligt at få oprettet specialgrupper i netværket – for eksempel til din aktieklub. Kunne du tænke dig det, skal du bare sende en mail til webmaster@shareholders.dk, så opretter vi de ønskede specialgrupper hurtigst muligt.

 

Andet skridt er at tilføje de kontakter, du gerne vil følge og dele dine spørgsmål, overvejelser og tanker med, til "My Contacts". Da netværket er helt nyt, er det ikke sikkert, at du kan finde alle dine ønskede kontakter på førstedagen. Er de endnu ikke en del af netværket, kan du sende dem en invitation til at blive en del af netværket og kontakt med dig.

 

Tredje skridt er at begynde at oprette indlæg og kommentere på andres indlæg. Du kan ikke skrive lange doktorafhandlinger i netværket - for at gøre kommunikationen så dynamisk som muligt, er der sat en begrænsning på: Dine opslag må maksimalt være på 500 tegn. Til gengæld må du skrive præcis så mange opslag, som du har lyst til.

 

Du har tre måder, du kan bruge netværket på:

  1. Du kan dele og debattere på tværs af alle netværkets medlemmer – ligegyldigt om de kommer fra Dansk Aktionærforening, Euroinvestor eller et tredje sted.
  2. Du kan vælge kun at kommunikere med andre medlemmer af Dansk Aktionærforening.
  3. Eller du kan vælge kun at kommunikere med de medlemmer, du har koblet dig sammen med på netværket som ”kontakter”.

Som udgangspunkt er din profil indstillet til "Global" - altså at du kommunikerer med alle på netværket. Denne indstilling kan du dog hurtigt og nemt ændre. Se her, hvordan du gør >>

 

Vi ønsker at have et forum, hvor tonen er pæn og informationerne brugbare. Derfor har Investwits mulighed for at ekskludere medlemmer af netværket, der ikke kan ”holde kammertonen”.

 

Udførlige brugerguides: Få hjælp til netværkets funktioner

Ønsker du lidt hjælp til netværkets mange spændende funktioner, kan du gå til siden med udførlige brugerguides her >>

 

Du kan se guides til:

 

 

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer