10. november 2014 kl. 00.00
Paneldebat om OW Bunker med Dansk Aktionærforening
I morgen holder Dansk Aktionærforening InvestorDag i Kolding for 400 private investorer med blandt andet paneldebat om OW Bunker og masser af muligheder for at møde topchefer og analytikere.
Denne side stammer fra vores gamle hjemmeside og kan derfor se lidt underlig ud, mangle billeder etc. Hvis du støder på noget, som gør det svært at læse indholdet, så skriv gerne til webmaster@shareholders.dk
Dansk Aktionærforening byder i morgen, tirsdag, for første gang velkommen til InvestorDag i Kolding, hvor cirka 400 private investorer kan møde virksomheder, analytikere og topchefer for at blive klogere på deres investeringer.

Blandt toptalerne, der taler og tager imod spørgsmål fra de private investorer, er Sydbanks adm. direktør Karen Frøsig, børschef Bjørn Sibbern fra fondsbørsen Nasdaq Copenhagen og chefanalytiker John Yde fra Finanshuset Demetra, der for nylig solgte alle aktier i forventning om en kommende aktienedtur.

OW Bunker-skandalen kommer også til at præge dagen, når Dansk Aktionærforenings direktør, Jens Møller Nielsen, diskuterer og analyserer sagen sammen med investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet, aktieanalytiker Lau Svenssen fra Aktieinfo og Jørgen Damsgaard, aktionær i OW Bunker og formand for Dansk Aktionærforening Trekant.

"Da OW Bunker gik på børsen i marts, så vi det som en spændende virksomhed, men fremhævede også, at det var en investering, der krævede tillid til ledelsens risikostyring i forhold til både oliepriser og kreditter. Det er helt ufatteligt, at selskabet nu er nedsmeltet på netop disse to fronter på én gang. Derfor indbyder vi til en diskussion af, hvad der gik galt, og hvad vi som investorer må lære af skandalen," siger Jens Møller Nielsen, direktør i Dansk Aktionærforening.

Dansk Aktionærforening har hen over weekenden samlet over 2.300 OW Bunker-aktionærer, der er interesserede i at indgå i et fælles erstatningskrav, og tilmeldingerne strømmer fortsat ind på www.shareholders.dk. Direktør Jens Møller Nielsen vil på messen give en opdatering på situationen og de næste skridt herfra.

(Kilde: Se Dansk Aktionærforenings pressemeddelelse op til børsnoteringen i marts her: http://www.shareholders.dk/art/templates/pressemeddelelse.aspx?articleid=3609&zoneid=29)

Tilmelding på InvestorDagen.dk eller 45 82 15 91.

---

Dansk Aktionærforening klæder private danskere på til at investere i aktier, investeringsforeninger, obligationer eller andet. Foreningen har 11.800 medlemmer. Dansk Aktionærforening afholder InvestorDagen i København, Aarhus, Kolding og Aalborg og arrangerer lokale møder og aktieklubber i hele landet - blandt andet Dansk Aktionærforening Trekant.

---

Presseadgang til InvestorDagen
Dea Skovshoved, event manager, Dansk Aktionærforening
Telefon: 45 47 70 83
Mail: 
ds@shareholders.dk

 

Pressekontakt
Jens Møller Nielsen, direktør, Dansk Aktionærforening
Telefon: 26 85 98 00
Mail: 
jmn@shareholders.dk

Download pressefoto

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

 

 • Aktionæren 1/2020
  27.-31. januar
 • Aktionæren 2/2020
  3.-6. marts
 • Aktionæren 3/2020
  6.-8. april
 • Aktionæren 4/2020
  18.-22. maj
 • Aktionæren 5/2020
  22.-26. juni
 • Aktionæren 6/2020
  1.-4. september
 • Aktionæren 7/2020
  6.-9. oktober
 • Aktionæren 8/2020
  3.-6. november
 • Aktionæren 9/2020
  15.-18. december

 

 

 

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: