Bestil 2 gratis udgaver af Aktionæren

LOG IND

Kun for medlemmerFollow on LinkedIn

 

 


aktieskole-logo
AktieSkole: Tag på kursus i aktier og investering

Kom i gang med at investere på Dansk Aktionærforenings billige, uvildige og populære aktie-kursus. AktieSkolen afholder kurser på mange niveauer hele året og i hele landet.
Se det aktuelle udvalg og tilmeld dig her.

Nybegyndere kan starte med kurset "Ny på aktiemarkedet", men der er kurser for enhver smag i AktieSkolen. Alle kurser fokuserer på at uddanne dig til at passe på din formue og få dine penge til at yngle. Investering i aktier er kernen - men i AktieSkolen kan du også blive klogere på investeringsforeninger, obligationer, pension og meget, meget mere.

AktieSkolen koster 299 kroner for medlemmer og 449 kroner for ikke-medlemmer.

Et kursus varer tre timer, og vi programsætter løbende nye kurser rundt omkring i Danmark. Så hvis der ikke er noget kursus, der passer ind i din kalender lige nu, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om kommende kurser og andre arrangementer.

Aktieskolen består af følgende kurser:

Visse kurser kommer oftere på programmet end andre, men du kan se det aktuelle udvalg og tilmelde dig her. AktieSkolen udvikles løbende, og der er flere spændende kurser i støbeskeen.

Dansk Aktionærforenings AktieSkole er åben for alle, og medlemskab er ikke en betingelse for deltagelse. Som medlem får du dog rabat i AktieSkolen og mange andre fordele - for eksempel magasinet Aktionæren, Dansk Aktionærforenings Aktiehåndbog, Aktionærens Ordbog, online-værktøjer, rabat på kurtagen i flere banker og meget, meget mere. Læs vores aktuelle tilbud om medlemskab her.

Velkommen i AktieSkolen.