• "Jeg føler, at risikoen for skuffelser og nedjusteringer ligger lige for, og så vil kursen måske falde dramatisk," skriver Thorleif Jackson om den aktie, han vælger at sælge fra porteføljen i denne omgang.
    "Jeg føler, at risikoen for skuffelser og nedjusteringer ligger lige for, og så vil kursen måske falde dramatisk," skriver Thorleif Jackson om den aktie, han vælger at sælge fra porteføljen i denne omgang.
23. juni 2017 kl. 09.11
Thorleif Jackson: Farvel til vinderaktie efter 9½ år
Den første halvdel af 2017 har lunet godt i Fundamentalporteføljen med hele 19 procent stigning. Porteføljens absolutte vinderaktie, der er oppe med næsten 43 procent, ryger dog på porten ved denne status. Se her, hvilken aktie der er tale om - og hvorfor Thorleif Jackson skønner, at pengene er placeret bedre andetsteds.
Af Thorleif Jackson, fundmanager i Jackson FamilieInvest

Log ind

Bliv medlem

Bliv medlem nu og få adgang til hele www.shareholders.dk med det samme.

Start dit medlemskab nu
Example
Vi er i gang med at flytte hjemmesidens servere.

Du kan dermed opleve, at nogle af siderne som f.eks. Aktionærens e-magasin og Aktiehåndbogen midlertidigt er ude af drift. Vi beklager de gener, det måtte medføre - og vi kan love dig, at vi arbejder på højtryk for at få det i orden hurtigst muligt.

Oplever du problemer, kan du sende en mail til daf@shareholders.dk (gerne med dine kontaktoplysninger), og så vil vi se, om vi i mellemtiden kan hjælpe dig på en eller anden måde.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Firmamedlemmer

 

Se alle vores
firmamedlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager investor-magasinet Aktionæren 9 gange om året.

Læs magasinet her.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: