18. marts 2014 kl. 00.00
OW Bunker inviterer til at møde ledelsen
Skibsbrændstof-virksomheden OW Bunker er på vej mod børsen i København. Sammen med Dansk Aktionærforening inviterer OW Bunker alle danskere til at møde selskabets ledelse og få viden om den nye investeringsmulighed.
Denne side stammer fra vores gamle hjemmeside og kan derfor se lidt underlig ud, mangle billeder etc. Hvis du støder på noget, som gør det svært at læse indholdet, så skriv gerne til webmaster@shareholders.dk

Endnu en stor dansk børsnotering er skudt i gang. I den anledning inviterer OW Bunker sammen med Dansk Aktionærforening til åbne aktionærmøder på torsdag, hvor enhver kan møde selskabets ledelse og blive klogere på den nye aktie, som man nu kan investere i: 

  •  København: CEO Jim Pedersen og CFO Morten Skou vil møde kommende aktionærer torsdag den 20. marts kl. 18.

  •  Aalborg: Executive Vice President Jane Dahl Christensen vil møde kommende aktionærer torsdag den 20. marts kl. 18.

"Mange har aldrig hørt om OW Bunker, fordi virksomheden lever af at distribuere skibsbrændstof og derfor kun handler med andre virksomheder. Men det er et stort og spændende selskab, som vi nu alle får mulighed for at blive medejere af," siger Dansk Aktionærforenings direktør, Jens Møller Nielsen.

Han understreger dog også, at det er vigtigt, at man forstår de virksomheder, som man investerer i, og at de ledes af dygtige mennesker, som man stoler på. Han opfordrer derfor alle til at benytte chancen til at høre selskabet selv fortælle om sin forretningsmodel, og ikke mindst møde og stille spørgsmål til ledelsen.

"OW Bunker har en solid og interessant forretningsmodel i et fascinerende marked, hvor der er masser af plads til yderligere vækst. Men det er også en investering, som i høj grad kræver tillid til ledelsen. Det er for eksempel vigtigt med en super professionel risikostyring, når man yder kredit til kunderne og er i en branche, hvor både oliemarkedet og finansielle kontrakter spiller en stor rolle," påpeger Jens Møller Nielsen.

Jens Møller Nielsen vil være ordstyrer for mødet i København, mens Dansk Aktionærforenings lokalformand i Nordjylland, Poul Ø. Andersen, vil være ordstyrer i Aalborg.

Dansk Aktionærforening vil ikke selv analysere eller vurdere den nye aktie og udbudsprisen. I stedet vil foreningen sikre, at foreningens medlemmer får adgang til uafhængige analyser af aktien.Tilmelding
Tilmelding på
www.nordea.dk/owbmøde - begrænset antal pladser.Pressekontakt
Jens Møller Nielsen, direktør, Dansk Aktionærforening
26 85 98 00
jmn@shareholders.dk

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Firmamedlemmer

 

Se alle vores
firmamedlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager investor-magasinet Aktionæren 9 gange om året.

Læs magasinet her.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: