• Canadiske Patriot One har udviklet en scanner, der kan afsløre våben på lang afstand – uden at den person, der bliver scannet, er klar over, at han/hun bliver scannet. Det kan blive et vigtigt overvågningsredskab til at bekæmpe terrorisme, skoleskyderier, røverier m.m. | Foto: Patriot One
    Canadiske Patriot One har udviklet en scanner, der kan afsløre våben på lang afstand – uden at den person, der bliver scannet, er klar over, at han/hun bliver scannet. Det kan blive et vigtigt overvågningsredskab til at bekæmpe terrorisme, skoleskyderier, røverier m.m. | Foto: Patriot One
02. marts 2018 kl. 11.12
Patriot One: Spændende teknologi – masser af hype
På Facebook og andre sociale medier bliver den lille canadiske aktie Patriot One Technologies diskuteret livligt, og aktiekursen stiger med raketfart. Selskabet har udviklet en helt ny teknologi, der kan scanne personer i det åbne, frie rum – uden at personerne selv ved, at de bliver scannet. Vi har bedt John Stihøj analysere aktien, og den får ham til at tænke på udviklingen i Fingerprint-aktien.
Af John Stihøj, analytiker og ejer af Aktieinfo

Log ind

Bliv medlem

Bliv medlem nu og få adgang til hele www.shareholders.dk med det samme.

Start dit medlemskab nu
Example
Vi er i gang med at flytte hjemmesidens servere.

Du kan dermed opleve, at nogle af siderne som f.eks. Aktionærens e-magasin og Aktiehåndbogen midlertidigt er ude af drift. Vi beklager de gener, det måtte medføre - og vi kan love dig, at vi arbejder på højtryk for at få det i orden hurtigst muligt.

Oplever du problemer, kan du sende en mail til daf@shareholders.dk (gerne med dine kontaktoplysninger), og så vil vi se, om vi i mellemtiden kan hjælpe dig på en eller anden måde.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Firmamedlemmer

 

Se alle vores
firmamedlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager investor-magasinet Aktionæren 9 gange om året.

Læs magasinet her.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: