• Ericsson har investeret i områder med højere vækstpotentiale såsom 5G, skyen og Internet of Things. Morningstars analytiker ser gode muligheder for, at Ericsson vil udvikle en stærk position på nogle af disse markeder. | Foto: Ericsson
    Ericsson har investeret i områder med højere vækstpotentiale såsom 5G, skyen og Internet of Things. Morningstars analytiker ser gode muligheder for, at Ericsson vil udvikle en stærk position på nogle af disse markeder. | Foto: Ericsson
06. oktober 2017 kl. 10.49
Ericsson i modvind har en pæn upside
Svenske Ericsson har haft det hårdt på aktiemarkedet på grund af øget konkurrence og konsolidering hos kunderne. Men aktien handles nu til en pris, der er markant lavere end den fair værdi. Hvor stort et potentiale, Morningstars analytiker ser i aktien, kan du se her.
Af Ilya Kundozerov, aktieanalytiker hos Morningstar

Log ind

Bliv medlem

Bliv medlem nu og få adgang til hele www.shareholders.dk med det samme.

Start dit medlemskab nu
Example
Vi er i gang med at flytte hjemmesidens servere.

Du kan dermed opleve, at nogle af siderne som f.eks. Aktionærens e-magasin og Aktiehåndbogen midlertidigt er ude af drift. Vi beklager de gener, det måtte medføre - og vi kan love dig, at vi arbejder på højtryk for at få det i orden hurtigst muligt.

Oplever du problemer, kan du sende en mail til daf@shareholders.dk (gerne med dine kontaktoplysninger), og så vil vi se, om vi i mellemtiden kan hjælpe dig på en eller anden måde.

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her

Firmamedlemmer

 

Se alle vores
firmamedlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager investor-magasinet Aktionæren 9 gange om året.

Læs magasinet her.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: